Yeni Mini Klima USB Hava Soğutucu Nemlendirici Hava Temizleyici Ev Ofis Yatak Odası İçin Soğutma Mobil Fan (Siyah / Beyaz)

0

SKU: w10034

Etiketler: keysıon cep telefonu soğutucusu, nemlendirici siyah wifi, cep telefonu huwaeri, am10 nemlendirici siyah nikel, alina cep telefonu, rogue telefon 2 soğutucu, ıbrit cep telefonu, nemlendirici siyah mermer, esmart basit cep telefonu, mat siyah nemlendirici.

₺728.30

Detaylar

Özellikler:

Tek tuşla anahtar, soğuk havayı hızlı bir şekilde serbest bırakabilir, oda sıcaklığını 3-10°C düşürebilir ve uzun süre 25°C'de serin tutabilir.

Gece nemlendirici ve su soğutma fanı olarak kullanılan çok fonksiyonlu elektrikli fan light.It sessiz dört bıçaklı tasarım, yumuşak ses, düşük gürültü, kuvvetli rüzgar benimser ve uykuyu etkilemez.

150 ml büyük kapasiteli su deposu 8 saat soğumaya devam edebilir ve su deposunda çok fazla su kalmasını önleyebilir.Su eklemek için üst kısmı açın ve hareket etmeden kolayca doldurun.

Havayı, PM2.5'i ve ikinci el dumanı etkili bir şekilde temizleyebilir, sağlıklı negatif iyonları serbest bırakabilir ve daha temiz bir ortam sağlayabilir.

Sap tasarımı ile taşıması kolay.Küçük boyutlu, yerden tasarruf sağlayan.Bilgisayarlar, güç bankaları vb.İçin uygun USB şarj portu.

Belirleme:

Malzeme: ABS

Tip: Siyah, Beyaz, LCD panel (İsteğe bağlı)

Boyut: 151 * 150 * 171mm/5.94*5.9*6.73 içinde

Akım: 300mA

Negatif iyon iş verimliliği: 1 W

İyon konsantrasyonu: 1 * 10 ADET/CM3

Ozon konsantrasyonu:

Not:

1. Manuel ölçüm ve farklı ekran ayarı için hafif renk değişimi nedeniyle lütfen 1-3 cm (0.4-1.18") farkına izin verin.

2. Ürün tekrar kullanılabilir, tek kullanımlık değildir.

Ambalaj listesi

Paket Listesi:

1x USB Hava Soğutucu

Özellikler

  • Uyumlu Marka / Model: hiçbiri
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: SOONHUA'NIN
  • İlgili ürünler