JaneVini Moda Gelin Düğün Kısa beyaz eldivenler Parmaksız Dantel Kelebek Boncuklu düğün elbisesi Eldiven Bayanlar Parti Aksesuarları

0

SKU: w1034

Etiketler: rockbros eldiven kadın, gelin eldiven kadın altın, marvel eldiven kadın, seırus kadın eldivenleri, gelin eldivenleri kısa, beyaz gelin eldivenleri, bohem eldiven kadın, gelin siyah eldiven kadın, mor kadife eldiven kadın, flanel eldiven kadın.

₺368.91 ₺210.36

Detaylar

JaneVini Moda Gelin Düğün Kısa beyaz eldivenler Parmaksız Dantel Kelebek Boncuklu düğün elbisesi Eldiven Bayanlar Parti Aksesuarları

Alıcı ipuçları

1.Biz herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.

2. Herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Müşteri hizmetlerimiz size en kısa sürede cevap verecektir.Yardım etmek için buradaydık ve herhangi bir soruyu 24 saat içinde çözmeyi hedefliyoruz.Cevabımızı zamanında almazsanız, lütfen e-postanızı bize yeniden gönderin, size en kısa sürede cevap vereceğiz.İşbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Ödeme :

1. Tam ödeme, siparişinizi verdikten sonraki 7 gün içinde yapılmalıdır.

2. Alıcı, ülkeleri tarafından tahsil edilen herhangi bir vergi ve/veya vergiden sorumludur.

3. Kabul edilen ödeme yöntemleri:

Şu anda Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi ve banka havalesi ile ödeme yapabilirsiniz.Gelecekte www.celikparkavm.com.tr'te daha fazla ödeme seçeneği mevcut olacak.

Ödeme soruları hakkında daha fazla bilgi için lütfen bu bağlantıya bakın help.www.celikparkavm.com.tr/payment_method.html, size yardımcı olabilir .

Nakliye:

1. Paket ödemenizden sonra mümkün olan en kısa sürede gönderilir, Post air mail yaklaşık 20-45days sürer, bazı ülkeler 20-60 gün sürer, EMS(7-15days),"DHL" "UPS" "FEDEX" (3-8 iş günü).

2. Genellikle, Çoğu sipariş 1-3 iş günü içinde işlenir .Ancak depolama alanımız her an değiştikçe teslimat gecikmesi olur, acilen ihtiyacınız varsa, stoğu kontrol etmeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.Siparişler saat 5'e kadar verilmelidir, aksi takdirde ertesi günkü işlerine devam ederler.

3. Bize bıraktığınız Adresi ve Telefon Numarasını onaylayın.Telefon Numarası, postanenin zamanında sizinle iletişime geçebilmesi için çok önemlidir, bu nedenle gereksiz rahatsızlıklardan ve kayıplardan kaçınmak için lütfen dikkatlice kontrol edin.

4. 4. Müşteriler, ilçeleri tarafından tahsil edilen gümrük ücretleri, ithalat ücretleri ve görev vergilerinden sorumludur , çünkü ülkenizin Gümrük Politikasıdır,lütfen anlayın.

Dönüşler:

Herhangi bir kalite sorunu için iadeyi kabul edin, Tam geri ödeme onurlandırılacaktır .

Öğeleri aldıktan sonra herhangi bir sorunuz varsa lütfen önce bizimle iletişime geçin.

1. Öğeler kalite sorunları veya yanlış öğeler için 3 gün içinde iade edilebilir, ancak doğal olarak ürünlerden ambalaja kadar her şeyi dikkatlice kontrol edeceğiz ve iyi durumda olduğunu onaylayacağız.Herhangi bir şans eseri, öğeyi aldıktan kısa bir süre sonra size geri ödeme yapacağız.

2. Kalite sorunu iadesi için değil, nakliye ve iade navlunu için müşterilerin sorumluluğu.Kullanımdan sonra veya tekrar satmamız zor olan su hasarının bir sonucu olarak hasar için herhangi bir ürünü kapsamayız.

Olumlu Geribildirim Geribildirim çok önemlidir.Bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, lütfen bizim için olumlu bir geribildirim.Herhangi bir sorun varsa, herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce öncelikle bizimle irtibata geçiniz .Biz en kısa sürede herhangi bir sorunları çözmek için sizinle ilgileneceğiz.Teşekkürler!

Özellikler

  • Öğe Türü: Gelin Eldivenleri
  • Gelin Eldiven Tarzı: Parmaksız
  • handschoenen gelin: gelin eldivenleri parmaksız
  • Bölüm Adı: Yetişkin
  • Model Numarası: 1008
  • dantel eldiven: Siyah Dantel Eldiven
  • gant de mariage blanc: gant mariage femme
  • guanti sposa: eldiven gelin
  • Malzeme: Polyester
  • Cinsiyet: kadınlar
  • Teknik: Boncuklu
  • Eldiven Uzunluğu: Bilek
  • dantel düğün eldivenleri: gant mariee
  • beyaz eldiven: dantel eldiven beyaz
  • Eldiven Boyutu: Bir Boyut
  • İlgili ürünler