Sevimli Duvar anahtar kancası Kendinden Yapışkanlı Dekoratif Anahtarlık Sevimli Hayvan Manyetik Duvar Kanca Oturma Odaları Yatak Odası Giriş Kapıları

0

SKU: w1044

₺38.08 ₺26.36

Detaylar

Tanım:

Bu Tavşan Anahtar Kancası, manyetik tasarıma sahip yüksek sınıf ABS malzemeden yapılmıştır.Evlerin, ofislerin ve girişlerin duvarlarında veya kapılarında kullanım için mükemmeldir.

Özellikler:

Yüksek Kaliteli Malzeme: Yüksek kaliteli ABS malzemeden yapılmış, sağlam ve dayanıklı.

Kurulumu Kolay: Sondaj kurulumu yok, duvarlarınızı koruyun.

Manyetik Tasarım: Anahtarlığı takarsanız tavşanın gözü açılır ve anahtarlığı çıkarırsanız kapanır.

Belirleme:

Adı: Tavşan anahtar kancası

Malzeme: ABS

Boyut: 86 * 48 * 30mm/3.39*1.89*1.18 inç (yaklaşık.)

Renk: Beyaz, kahve

Yük Taşıyan: 0.5 kg

Ambalaj Listesi:

1 * Tavşan anahtar kancası

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.[Çok Yönlü Amaçlar]: Tavşan Duvar Kancası, masalarınızın temiz ve temiz olmasını sağlamak için tasarlanmış ev anahtarlarını, araba kapı anahtarlarını, garaj anahtarlarını ve diğer anahtarlık kolyelerini saklamak için kullanılır, yatak odalarının, oturma odalarının, girişlerin ve ofislerin duvarları ve kapıları için uygundur.

2.[Yüksek Dereceli Malzeme]: Aynı zamanda sevimli bir duvar dekoru olacak şekilde tasarlanmış sağlam ve dayanıklı bir performansa sahip olan Sevimli Duvar anahtar Kancası, yüksek kaliteli ABS malzemeden yapılmış sıkı kalite kontrol altında üretilir.

3.[Güzel Özellik]: Sevimli ve sevimli bir duvara monte anahtarlık, Duvar Dekorasyonu için Sevimli Anahtar Kancaları, manyetik bir tasarıma sahip sevimli bir tavşan şekli ile tasarlanmıştır.Anahtarlığı takarsanız gözler açılır ve anahtarlığı çıkarırsanız kapanır.

4.[Basit Kurulum]: Duvar için Anahtar Tutucu, kolay kurulum için kendinden yapışkanlı kağıt, duvarınızı delmeden pratik bir duvar kancası ile tasarlanmış duvarlara veya kapılara montaj için mükemmeldir.

5.[Mükemmel Hediye]: Yeni eve taşınma hediyesi olarak takılan Tavşan anahtar Kancası, arkadaşlarınıza, ailelerinize ve iş arkadaşlarınıza sevginizi ve özeninizi gösteriyor, sevimli şeyleri sevenler için ideal bir hediye seçimi.

Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
  • İlgili ürünler