Noel Halı Yaratıcı 3D Baskı Koridor Halı ve Kilimler Yatak Odası oturma odası halısı Mutfak Banyo Kaymaz Paspaslar

0

SKU: w10985

Etiketler: 3d baskılı geometrik halı, kıyı noel halıları, sedan halı, 3d halı tropikal mutfak, örgülü halı mutfak, şube noel halısı, noel yuvarlak halı, fundo halı, renkli halı mutfak, arado halı.

₺442.87

Detaylar

Açıklama

Özellikler: 1.Malzeme: Dokunmamış Kumaş ile %100 Polyester Pazen 2.Boyutu: 5 Boyutu Seçeneği İçin Kullanılabilir 15.7 inç * 23.6 inç (40 cm*60 cm); 19.6 inç * 31.5 inç (50 cm * 80 cm) ; 15.7 inç * 47.2 inç (40 cm*120 cm); 23.6 inç * 70.8 inç (60 cm*180 cm); 31.5 inç * 59 inç (80 cm*150 cm) 3.Kalınlığı: 1 cm 4.Şekil: Dikdörtgen Özellikler: 1.Ev Dekorasyon Halısı için Yüksek Kalite, Mutfak,Yatak Odası, Oturma Odası, Ofis vb. Gibi Saklanacak alan. 2.Bu Eşsiz Taze Tasarım, Mükemmel Kişisel Kullanım ve Arkadaşınız ve akrabanız için mükemmel bir hediye Olacaktır 3.Yumuşak El Kesimi, Elle ve Makine İle Yıkanır 5.Desen: 3D Dijital Baskı ,Canlı Renkler .Moda Tasarımları, 6.No Kötü Koku, Yıpranmış Kenar Yok, Kumaş Kılı Çıkmayacak 7.İyi kayma İkametgahı Güzel Goblenle Ev ve Ofisi Dekore Edin Bakımı Kolay ve Bu Özel Merkez Halılarla Renkli Hayatınızı Getirin.Paket içeriği: Bir Parça halı ile Opp Torba Ambalaj Farkına varmak: 1.Farklı bilgisayar monitörü rengi nedeniyle fotoğraftan biraz farklı olacaktır . 2.Manuel kesim ve salınım nedeniyle, boyut yaklaşık %3 farklı olacaktır

Farkına varmak:

Teklif boyutumuzdan ve tasarımımızdan memnun değilseniz,boyutunuzu ve tasarımınızı sağlayabilir ve bize bir mesaj bırakabilirsiniz ,size yeni bir fiyat sunacağız,fiyat 1.99 $gerçek bir fiyat değil ,sadece örneğin sadece.Dosya formatını aşağıdaki gibi kabul ediyoruz: TIF,JPEG,PSD,BMP, AI, pıx ne kadar yüksek olursa o kadar iyi etki olur !

Nakliye hakkında:

1. Ödeme platform tarafından onaylandıktan sonra öğeleri 1-5 gün içinde (iş günü, tatil mevsimi değil) göndereceğiz. 2. Gönderinizi tahmini süre içinde almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti! 3.Lütfen herhangi bir iletişim olmadan anlaşmazlığı açmayın, satıcı için haksızlıktır .Sorunları çözmenize yardımcı olmak istiyoruz .

Satış Sonrası Servis

1. Ürün açıklama olarak değilse veya nakliye sırasında kırılmışsa, lütfen bize resim gönderin, tam geri ödeme yapacağız veya size yeni ürün göndereceğiz. 2. Parsel eksikse veya bazı ürünler eksikse, lütfen bizimle iletişime geçin ve bize resim gönderin, eksik malları /parseli size yeniden göndereceğiz veya tam geri ödeme yapacağız.

Geri bildirim

1.Ürünümüzü beğendiyseniz, bize 5 yıldızlı bir yorum verebilir ve arkadaşınızla paylaşabilirsiniz.Takdiriniz, büyük bir şirket olma gücümüzdür. 2. Ürünümüzle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, yorum bırakmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Size memnun bir çözüm sunmak için elimizden geleni yapacağız.

Özellikler

  • Malzeme: 100% Polyester
  • Özellik: Kaymaz
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: 191001-97
  • Yıkama Tarzı: Mekanik Yıkama, El Yıkama
  • İlgili ürünler