FM Radyo Kiti 76 ~ 108 MHZ Eğitim Seti DIY Parçaları

0

SKU: w12942

Etiketler: radyo telemetri kiti, radyo kpe 76 90, çizgi kiti chery radyo, ford corier gövde kiti, dıy sulama kiti, 2 76 dildo, asker 76 zinciri, radyo minerio dıy, dıy 5d kelebek ayarla, dıy altın kiti.

₺155.07 ₺142.62

Detaylar

modname = ckeditör

Kit deneyinin amacı: 1. Kitte birçok elektronik bileşen türü vardır: dirençler, kapasitörler, indüktörler, diyotlar, entegre devreler, kulaklık soketleri, düğmeler ve diğer elektronik bileşenler ve birçok temel bileşen türü vardır. 2. Elektronik devreleri öğrenir. 3. Pratik beceriler geliştirin. 4. Genel kullanım için kağıt bazlı devre kartları yerine özellikle öğrencilerin lehimlemesi için uygun olan epoksi reçine PCB kullanın!

Frekans aralığı: FM 76~108MHZ, ortak 88 ~ 108MHZ aralığından daha geniştir!

Okul eğitiminde kullanılan avantajlar: elektronik meraklıları veya elektronik sınıflardaki öğrencilerin elektronik üretimi için kullanılır.Bu FM radyo kitleri seti özellikle yeni başlayanlar, özellikle ilk kez kaynak yapmak için kaynak aletleri kullanan öğrenciler veya meraklılar için optimize edilmiştir.Düzenlenmiş, bu kitin kurulumu ve yapımı kolaydır ve çok yüksek bir başarı oranına sahiptir!Birçok okulda kullanıldığı için performansını biliyoruz.Bu kit sadece kaynak ve montaj için değil, aynı zamanda bobini ayarlamak ve bobini kendiniz sarmak içindir, bu da daha eğlencelidir ve diğer basit montaj kitlerinden daha iyidir.Kulaklık kullanmanın avantajları, öğrencilerin sınıf gürültüsü sorununu da dikkate alır!

(Not:

1. Ürün başlığında "DIY kiti" ile işaretlenmiş parçaların tümü gevşek parçalardır ve kendiniz kaynak yapmanız ve monte etmeniz gerekir

2. Kit üretimi, ilgili elektronik teknolojiyi ve uygulamalı yeteneği gerektirir, lütfen üretimi tamamlayabildiğinizden emin olun!

Özellikler ve kullanım yöntemleri: FM FM radyo, zengin programların ve iyi ses kalitesinin avantajlarına sahiptir.Her yerin kendi FM radyo istasyonları vardır.Kit FM cep bilgisayarı seçin radyo Ara frekans sapma sıkıştıran 3.6 V. devre frekans ayrımcılık çıkış ses sinyali için anten FM radyo tüm fonksiyonları içerir, ve aynı zamanda Arama ayarlama devre, sinyal algılama devresi, susturma devresi ve frekans-döngü FLL devre kilitli 1.8~özel entegre bir blok, 16-çift düz paket pin ve çalışan bir gerilim kullanır.Devrenin ara frekansı 70KHZ olacak şekilde tasarlanmıştır, çevresel devrenin bir ara frekans transformatörüne ihtiyacı yoktur ve ara frekans seçimi, devrenin dahili RC ara frekans filtresi ile tamamlanır.Bu makine, ses kontrol düğmelerine (VOL+, VOL-) ve güç düğmesi düğmelerine (PW) ek olarak dijital ayar radyoları gibi elektrikli ayar düğmelerini (SEEK+, SEEK -) kullanır.Devre açıldıktan sonra, güç anahtarı düğmesine basın ve devre çalışmaya başlayacaktır.Üst düzey frekansları aramak için ARA+ tuşuna veya düşük uç frekanslardaki radyo istasyonlarını aramak için ARA-tuşuna basın.İstasyon sinyali otomatik olarak aranır ve ayarlama otomatik olarak durur.Arama düğmesine basmaya devam ederseniz, Devre radyo istasyonlarını aramaya devam eder.Frekans aralığı 76~108MHZ.It hem genel FM FM istasyonlarını hem de okul kampüsü radyo istasyonlarını alabilir.Kaynak işlemi adımları ve yöntemleri:

Kaynak sırası: Önce SMD bileşenlerini kaynaklayın, ardından: 1. Direnç 2. Endüktans 3. Kondansatör 4. Diyot 5. Düğme 6. Kulaklık soketi ve anahtarı

'

Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Sertifika: hiçbiri
  • İlgili ürünler