Noel ağacı silikon fondan kek kalıp sabun çikolata şeker dekorasyon kalıp araçları

0

SKU: w1378

Etiketler: isa formu noel, noel küpeleri ponpon oluşturur, kalıp silikon trensa, mum kalıpları silikon ağacı, noel soğuk işlem sabunu, noel oyuncakları yıldız oluşturur, sert form sabunu, silikon kalıp 6 ağaç, silikon kalıp leguo, dairesel kalıp.

₺199.38 ₺79.82

Detaylar

Tanım:

- FDA/LFGB standardını benimseyen, tatsız, toksik olmayan, toza dayanıklı, esnek, yeniden kullanılabilir, yapışmaz ve temizlenmesi kolay silikon malzemeden yapılmıştır. - Kek dekorasyonu, ekmek, köpük, jöle, hazır yemek, çikolata vb.Yapmak için uygundur. - Kalıptan kolay ve stil değiştirilebilir. - Fırınlarda, mikrodalga fırınlarda, bulaşık makinesinde ve buzdolabında güvenle kullanılabilir. - Aileniz,arkadaşınız veya sevgiliniz için en iyi noel hediyesi.Silikon Kalıplar, Kullanım Talimatları ve Önlemler: 1) Açık alevle veya ısı kaynaklarının yakınında (ekmek kızartma makinesi ısıtma boruları gibi) doğrudan temas etmeyin, fırında pişirirken kalıbın fırına orta veya üst konumda yerleştirilmesi, borulu ısıtma ile en az 5 cm'lik bir aralık bırakılması önerilir 2) Bulaşık makinesinde veya normal yıkama süngeri ile sıcak suda nötr deterjan kullanın, kalıbı baş aşağı temizleyin ve temizleme etkisi daha iyidir; 3) Lütfen mikrodalga fırın Gevrek tuşlarını kullanmayın; 4) Temizlemek için çelik yünü ve temizlenmesi zor diğer araçları kullanmayın; 5) Pişirme tamamlandıktan sonra, fırın tepsisini çıkarın, yaklaşık on dakika boyunca sakin bir şekilde soğutun ve ardından bırakın, daha iyi; 6) Ürünün servis ömrünü uzatmak için doğru şekilde kullanın.

Belirleme:

Malzeme: silikon Renk: Rastgele Isıya dayanıklı sıcaklık: -40 ℃~ +230 ℃ Boyut: (L) x (W) x (H) 10.9x4. 8x1. 4 cm / 4.3" x 1.89" x 0.55"(yakl.) Paket İçeriği:

1 x Kek Kalıbı

Özellikler

  • Cinsel Açıdan Müstehcen: No
  • Kek Araçları Türü: Kalıplar
  • Malzeme: Silikon
  • Özellik: Çevre Dostu, Stok
  • Tip: Kek Araçları
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Müstehcen Resim: No
  • İlgili ürünler