Bakır Nokta Kaynak Kalem Dıy Nokta Kaynak Kalem El Nokta Kaynak Kalem 18650 El Nokta Kaynak Kalem

0

SKU: w166331

Etiketler: çadır 2 nokta, en büyük nokta, radyo kıa spot.

₺376.60

Detaylar

modname = ckeditör

Type1: 25 Kare Nokta Kalem Çifti, İğne Yok

Type2: 25 Kare Nokta Kaynak Kalem Seti ile 2 50mm İğneler

TİP 3:2 50mm iğneli 25 Kare Nokta Kalem Çifti

Type4: 2 50mm İğneli Kaynak Kaleminin Bakır Burun Baskısı

Tam bakır malzeme, kalem uzunluğu yaklaşık 11 cm, kilitleyebilir 25 kare bakır tel, ve 3mm nokta kaynak iğne, nokta kaynak iğne değiştirilebilir ve ayarlanabilir, bizim dükkan kaynak iğne vücut alümina bakır malzeme, detaylar öğütmek için kullanılabilir kalın kısmı kullanmaya devam etmek, çoğu oyuncu vardır bu nedenle, sıradan oyuncuların bir tanesini kullanması zordur.25 kare kaynak kalemimiz tamamen içinden geçmez ve 10 cm'lik kaynak iğnesine tamamen daldırılamaz, 5 cm'ye daldırmak sorun değildir, lütfen bilmek için arkadaşlar satın alın.

Birden fazla kaynak iğnesine ihtiyaç duyan arkadaşlar mağazamızda başka bir nokta kaynak iğnesi alabilir.

Pirinç iç altıgen vida, sıkı bir kelepçe sağlamak için kaynak hattı sıkma modunda çift namluludur.Aşağıda tüm 50 cm uzunluk teller bağlı gerçek resim.Her paket fiyat ürünü ayrıca 50 cm uzunluğunda tellerle bağlanır.Dükkan sahibi, genel oyuncu için 50 cm'nin kesinlikle yeterli olduğunu düşünüyor.Kablolama ne kadar uzun olursa, basınç düşüşü o kadar yüksek ve nokta kaynağı etkisi o kadar düşük olur.

Gerçek resimde, basınç bağlantı hattının bir versiyonu var.Bu şekilde bağlantıya ihtiyaç duyan veya kaynak hattının uzunluğunu değiştiren arkadaşların özelleştirme için dükkan sahibiyle iletişime geçmesi gerekir.

1, 13 dolar İğneler, teller ve hızlı bağlantılar olmadan bir çift nokta kaynak kalemi

2, 20 dolar 2 adet 3*50mm yerli iğne, 2 adet 50 cm 25 kare plastik bakır tel ve 2 takım hızlı bağlantı (kırmızı ve siyah) ile bir dizi punta kaynak kalemi, monte edilmiş ve sevk edilmiştir.

3, 14 dolar Kaynak kalemi, 25 yuan kaynak kalemi temelinde iki tane daha 3*50mm nokta kaynak iğnesidir.

4. Alıcının özel gereksinimleri varsa (hat uzunluğu, eklemler vb.), özelleştirme için çekim yapmadan önce lütfen mağazayla iletişime geçin.

Şekilde gösterildiği gibi el yapımı ürünler, herkesin farklı estetiği olduğu için biraz kusurlu olabilir.Bir araç olarak pratik bir parti ve el işi olarak bir sanatçı olmak istiyorsanız, lütfen atlayın.

Bu ürün özelleştirilmiş ürünlere aittir, kalite sorunları bulunursa veya açıklama ile tutarsızsa iade kabul edebilir, ancak almayı reddedebilir payment.Do malları kişisel faktörlere göre iade etmeyin veya değiştirmeyin, lütfen oyunculara bildirin.Durum böyle.

Fiziksel fotoğrafçılık

10 cm uzunluğunda bir punta kaynak iğnesini 5 cm'ye tamamen sokmak sorun değildir, bu nedenle maliyet tasarrufu göz önüne alındığında, 10 cm uzunluğunda bir punta kaynak iğnesi iki parça halinde kullanılabilir

Bir çift nokta kaynaklı kalemmallar, alıcının kendi başına kurması için bir lokma anahtar ve iç çapı 12 mm olan bir parça siyah ısıyla daralan boru ile teslim edilecektir

25 kare kırmızı bakır nokta kaynak kalem toplam uzunluğu yaklaşık 60cm bağlantı hattı 25 kare ulusal standart kırmızı bakır esnek hat

Bağlantı telinin uzunluğu 50gm'dir, ancak bağlantı yapılırken her iki uç da bir parça yiyecektir.Bu nedenle, bu 50 cm çıplak çizginin uzunluğu değildir.Diğer uzunluklara ihtiyacınız varsa, lütfen bana ulaşın

Özellikler

  • Kendin Yap Malzemeleri: ELEKTRİK
  • İlgili ürünler