Sembo 601 ADET Yüksek Teknoloji Araba Off Road Yarış Rubicon Araba Eğitici Oyuncaklar Yapı Taşları Tuğla DIY Doğum Günü Yılbaşı Hediyeleri

0

SKU: w1765

Etiketler: ayna jeep rubicon, lego 42110 blokları, sembo silaor şapka, sembo turuncu bisiklet, sembo lego masası, sembo istiflenebilir bloklar, revell jeep rubicon'un, jeep çıkartmaları rubicon, dali sembo bloğu, kap jeep rubicon.

₺620.28

Detaylar

Malzeme : Çevre Dostu Malzeme Durum:100 % Yeni Tuğla Numarası:601 pcs Paket: hiçbir orijinal kutusu Yeni Mühürlü Çanta (Orijinal kutusu gerekiyorsa bize ulaşın )

Ödeme Seçenekleri

www.celikparkavm.com.tr'te Alipay, kredi kartları,gerçek zamanlı banka havaleleri, çevrimdışı ödemeler (banka havaleleri ve Western Union) gibi birçok ödeme yöntemi mevcuttur.Aşağıdakiler için en uygun yöntemi seçebilirsiniz you.To çıkarlarınızı koruyun, ödemeniz geçici olarak Alibaba tarafından tutulacak ve siparişinizi alana ve memnun kalana kadar bize bırakılmayacaktır.

Nakliye ve Teslim

Öğe tam ödeme alındıktan sonra 3 ~ 7 iş günü içinde sevk edilecektir.

Biz çin sonrası hava,Hong Kong hava posta ile sabit oran nakliye ile dünya çapında gemi.bu uluslararası siparişin gelmesi daha uzun sürebilir, Normalde dünya çapında sevkiyat 8 ila 25 iş günü sürer, Sat & Sun hariç. (gümrük ve Noel posta gecikmeleri vb.Gibi zamanlara bağlı olarak).

Ayrıca EMS(5-8 gün) veya UPS(4-5 gün) ile ekspres posta sağlayabiliriz.Maliyet standart posta ücretinden daha yüksektir, yaklaşık 20$ veya daha yüksektir.EMS veya UPS ile göndermek istiyorsanız, lütfen bize ulaşın.

Kalite Taahhüdü:

Çevrimiçi mağazamız geniş bir ürün yelpazesi satmaktadır ve ürünlerimizin aşağıdaki genel kalite standartlarını karşılayacağını garanti ediyoruz:

1) Doğru Bilgi ve Açıklamalar

Özellikleri, işlevselliği ve özellikleri açıklamalara ve ambalajlara uygun ürünler tedarik ediyoruz.

İyi ingilizce kullanım kılavuzları ve net talimatlar sağlamaya çalışıyoruz.

2) Standartlara Uygunluk

Yalnızca genel güç, güvenlik ve diğer standartlara uygun ürünler satmaya özen gösteriyoruz.

İletişim Bilgileri:

TradeManager ile lütfen bize ulaşın

S: Fiyatlarınız neden bu kadar düşük, bu kaliteli ürünler ve yepyeni mi?

C: EVET, FABRİKA fiyatını ödersiniz!

Asya'daki fabrikadan doğrudan yepyeni ürünler satıyoruz.Bu yüzden fiyatlarımız çok rekabetçi.

Kalite kontrolünü sürdürmek için, sevkıyattan önce her bir öğeyi kişisel olarak kontrol ederiz.Tüm öğeler %100 % yeni ve denetlenir.

1.% 100 müşteri memnuniyetini garanti ediyoruz.Öğeniz açıklandığı gibi değilse veya aldığınızda arızalıysa, ek bir ücret ödemeden sizin için değiştireceğiz.

2.Ürünlerimizin yepyeni, resmi ve birinci sınıf kalitede olduğunu garanti ediyoruz.

Geri bildirim:

Görüşleriniz işimizin gelişimi için çok önemli olduğundan, ürünümüzden memnunsanız sizi olumlu geribildirim için içtenlikle davet ediyoruz ve service.It sadece 1 dakikanı alır.Teşekkürler!

Özellikler

  • Plastik Blok Şekli: Kendinden Kilitlemeli Tuğlalar
  • Model Numarası: 701601
  • Blok Boyutu: Küçük yapı taşı (Lego ile Uyumlu)
  • Sertifika: 3C
  • Plastik Türü: Abs
  • Malzeme: Plastik
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Cinsiyet: Üniseks
  • Uyarı: yemeyin
  • Yaş Aralığı: > 6 yaşında
  • İlgili ürünler