Taşınabilir Koruyucu Kılıf İçin PS5 Oyun Konsolu Çantası Ekipmanları saklama çantası Darbeye Dayanıklı Taşıma saklama çantası

0

SKU: w17927

Etiketler: aksesuarlar ps5 resmi, controllee ps5 aksesuarları, büyük çanta ps5, ps5 orijinal aksesuarlar, denetleyici nacon ps5, sevimli ps5 aksesuarları, ps5 çanta, ps5 toz kutusu, kılıf ps5, kılıf mı5 seyahat.

₺1 468.31

Detaylar

Mermi Noktaları:

1、Mükemmel Tasarım: Bu seyahat çantası PS5 için özel olarak tasarlanmıştır. Bu saklama çantası büyük bir capacity.It ekipmanınızı, PS5 konsolunuzu, AC güç kablosunu, USB kablosunu, kulaklıklarınızı veya diğer Aksesuarlara ihtiyacınız olan her şeyi sorunsuz bir şekilde saklayacaktır.

2、Sert çanta: PS5 için sert çanta, çevre koruyucu ve dayanıklı olan su geçirmez ve darbeye dayanıklı naylon kumaştan yapılmıştır.Yastıklı iç kısım PS5 cihazınızı sudan, çiziklerden ve darbelerden koruyacaktır.

3、Süreç güncellemesi: Sap, uzun mesafeli taşıma için bile çok rahat olan yüksek kaliteli yumuşak deri ile sarılır.Ayarlanabilir omuz askıları ve genişletilmiş yastıklar, omuzlarınızda rahatça taşımanızı sağlar.En sevdiğiniz oyun konsolunu kullanabilirsiniz.

4、Daha Büyük Kapasite: PS5 seyahat çantası sıradan seyahat çantasından daha büyüktür ve toplam boyut yaklaşık 43*21*27 cm/ 16.93*8.27* 10.63 inç, bu yüzden PS5 için uygundur.

5、Daha iyi koruma sağlayın: PS5 için kabuk darbeye dayanıklı pamuklu bezle çevrilidir ve içinde en sevdiğiniz oyun konsolları, küçük aksesuarlar, kontrolörler, kablolar ve diğer aksesuarlar için daha iyi koruma sağlayabilen yumuşak bir yalıtım katmanına sahiptir.PS5 için mükemmel seyahat çözümü.

Özellikler:

Adı: PS5 oyun saklama çantası için

Malzeme: su geçirmez naylon

Fonksiyon: çizilmez, darbeye dayanıklı, yarı su geçirmez ve toz geçirmez

renk: gri

Uygun için: PS5 için

Ağırlık: yaklaşık 1500g

Ürün boyutu: yaklaşık 43*21*27 cm/ 16.93*8.27* 10.63 inç

Ambalaj Listesi:

1 * PS5 Oyun Saklama Çantası İçin

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Uyumlu Marka / Model: SONY
  • Marka Adı: Rondaful'un
  • İlgili ürünler