Kabak Hayalet Asılı Işaretleri Dekorasyon Ahşap Kabak Işareti Dekoratif Mutlu Cadılar Bayramı Ürkütücü Askı Ev Okul Partisi Için

0

SKU: w1811

₺120.28 ₺84.22

Detaylar

Tanım:

Cadılar Bayramı Ahşap Kapı Tabelaları duvarlara, pencerelere, kapılara veya merdivenlere asılacak kadar hafiftir.Evinizin iç duvarları için idealdir.Yüksek kaliteli ahşap malzemeden yapılmış, sağlıklı ve güvenli, pürüzsüz ve çapaksız dış, sağlam yapı.Ahşap Cadılar Bayramı Rustik Süslemelerinin kullanımı güvenilirdir.

Belirleme:

Adı: Cadılar Bayramı Kapı Askı

Malzeme: ahşap

Boyut (yaklaşık.):

Kabak: 34x12 cm / 13.3x4. 72 yılında

Kafatası: 29x18 cm / 11.4x7. 08 in

Ambalaj Listesi:

Cadılar bayramı Kapı Askı x 1

Not:

1. Izin lütfen 1-2 cm sapma nedeniyle manuel ölçüm

2. Gerçek renk farklı monitör ve ışık efekti nedeniyle görüntüden biraz farklı olabilir

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Cadılar Bayramı Atmosferi】 Kabak Hayalet Asılı Tabelalar, Cadılar Bayramınız için mükemmel ürkütücü atmosferi yaratan, komşuları ve çocukları kolayca korkutan çok gerçekçi bir görünüme sahiptir.

2.【Kaliteli malzeme】 Yüksek kaliteli ahşap malzemeden yapılmış, sağlıklı ve güvenli, pürüzsüz ve çapaksız dış, sağlam yapı.Ahşap Cadılar Bayramı Rustik Süslemelerinin kullanımı güvenilirdir.

3.【Asılması Kolay】Kabak Şeklindeki Ahşap Askıda küçük bir delik açılır ve takılması kolaydır rope.It hem iç hem de dış mekan dekorasyonları için uygundur.

4.【Cadılar Bayramı Hediyesi】 Mutlu Cadılar Bayramı Ahşap Centerpiece işaretleri farklı desenlerle tasarlanmıştır, Noel, Yeni Yıl, Doğum Günü, Cadılar Bayramı, eve taşınma partisi ve daha fazlası için harika bir hediye olabilir.

5.【Çok Fonksiyonlu Dekorasyon】 Ön kapıya, oturma odasına, yatak odasına, düğüne, çiftlik evine veya girişe asmak için ideal, evin iç duvarlarının iyi bir dekorasyonudur.

Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Yaş Öner: 12+y
  • İlgili ürünler