Ayna duvar aynaları Vanity Yuvarlak Daire Oturma Odası Dekor Yatak Odası Ev Küçük Asılı Çıkartmalar Vintage Tam Çiçek M028

0

SKU: w2149

Etiketler: temel tam boy ayna, sıska boy aynası, vintage ev dekoru, çerçevesiz tam boy ayna, kaliteli tam boy ayna, düz tam boy ayna, domuz vintage dekor, hippi vintage dekor, ücretsiz tam boy ayna, vintage pişirme dekoru.

₺345.66

Detaylar

Marka: BackgroundTurnOver

Ürün: Akrilik Ayna

Malzeme: Yüksek Kaliteli Akrilik(Çevre Dostu), Güçlü Destekli Kendinden yapışkanlı, Kahverengi Kağıtla Korunan Ayna Yüzeyi.

Kalınlık: 3 mm

Uygulama: Yatak odası, Oturma Odası, Banyo, Çocuk Odası, Tuvalet, Kapı, Mutfak, Mağaza, Tavan

boyut

ÖĞELER hakkında

* Yaratıcı Bir şekilde Tasarlanmış Dekoratif Kenarlık

* Seçilen 3mm kalınlığında Orijinal akrilik, Pürüzsüz, mükemmel yansıma ve her zaman yeni gibi parlak.

* Pürüzsüz kenar, Elin kesilmesini önler.Daha hafif ve daha güvenli.

* Kendinden Destekli Güçlü Yapıştırıcı, kullanıma hazır

ODA DEKORASYONU

PAKETLEME DETAYLARI

Bazı küçük boyutlu çıkartmalar için kabarcık torbasını kullanacağız, ürünleri koruyacak kadar güçlü olacak.Ve daha fazla koruma için içinde köpük levhalar kullanarak diğer boyutları paketlemek için Büyük veya Küçük kutu kullanacağız.

ÖNERİLEN YÜZEY

Çıkartmanın arkasında güçlü yapıştırıcı kullanıyoruz, ancak çıkartmanın yıllarca kalabilmesi için ürünü tamamen temiz, düz ve pürüzsüz bir yüzeye kurmanızı hatırlatırız.

Pürüzsüz mermer

Seramik duvar

Pürüzsüz mobilyalar

boya yüzeyi

Pürüzsüz cam

Kuru boya yüzeyi

Maden

Ahşap duvar

Pürüzsüz duvar kağıdı

hizmet

Müşterilerimize her zaman yüksek kaliteli ürünler sunmaktayız ve karşılayabileceğimiz en güvenilir ve en hızlı nakliye hizmetini sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.Ve herhangi bir sorunuz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, hafta sonları hariç 24 saat içinde size cevap vereceğiz.

Ancak, şans eseri siparişinizle ilgili herhangi bir sorun varsa, nötr veya olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen hemen bizimle iletişime geçin, sorunları çözmek ve sizi memnun etmek için mümkün olan her şeyi deneyeceğimize söz veriyoruz.Bu bizim için çok önemli ve anlayışınız için teşekkürler.

Ziyaretiniz için teşekkürler ve iyi günler.

Özellikler

  • Kalınlık: 3mm
  • Özellik: 3D Ayna Duvar Sticker
  • Şekil: Yuvarlak
  • Desen: dekoratif ayna
  • Malzeme: Plastik
  • Marka Adı: ARKA PLANDÖNÜŞ
  • İlgili ürünler