2 Adet Bundt Kek Tava Yapışmaz, 10 İnç Yivli Tüp kek tavaları Pişirme için, ağır Karbon Çelik Boru Tava Pişirme Kalıp

0

SKU: w23619

Etiketler: northland bundt tavası, bundt tavası nasıl yapılır, derin bundt tavası, pişirme metal çubuk, bundt tavası nasıl hazırlanır, sadece kekleri paketleyin, ejderha bundt pastası, bundt 4 kalıp, jello bundt pastası, kalıp mücevher metal.

₺761.25 ₺654.70

Detaylar

BÜYÜK yapışmaz BUNDT TAVALAR: Büyük kapasiteli tasarım, ev ve ticari kullanım için mükemmel.

Ağır ÖLÇÜ METALİ: Bu metal fırın tepsisi ağır ölçü çeliğinden yapılmıştır.Bu güvenilir metal bükülmez veya bükülmez ve yüksek ağırlığa sahiptir capacity.It korozyona dayanıklı, 445°F'ye kadar fırında güvenlidir ve dondurucularda, buzdolaplarında ve bulaşık makinelerinde kullanılabilir!

Yapışmaz kaplama: Set, sıfır artık kalıntı ile kolay gıda salınımı sağlamaya yardımcı olan yapışmaz bir yüzey içerir.Fırın tepsisinin sert malzemesi, sıkışmayacak veya keklenmeyecek mükemmel yapılmış tarifler için pişirme işlemi boyunca ağırlığı ve ısıyı eşit olarak dağıtır.

ÇOK YÖNLÜ KULLANIM: 10 inç X 3 inç ölçülerinde olan bu ticari fırın tepsisi, çoğu standart fırın kullanımı için çalışır ve geleneksel bir konut fırınına sığar.Ayrıca istiflenebilirler, böylece bunları kilerinizde, dolabınızda, dolabınızda veya alanın sınırlı olduğu başka bir yerde kolayca saklayabilirsiniz.

Benzersiz tasarım: Kek tavası, özel günler veya her gün için mükemmel olan klasik bir şekildir.Bu tavanın çok yönlü boyutu, şekli ve net detayları, Dar tabanı, düz kenarları ve ekstra geniş merkezi nedeniyle günümüz 10-12 fincanlık karışımlar ve tariflerle iyi çalışıyor tube.It her mutfak için bir elyaftır.

Renk: gri-siyah

Malzeme: karbon çelik

Paket içeriği:

2 * Kek tava

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: İşık yansıması ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: kek tavası
  • Kek Araçları Türü: Kalıplar
  • Marka Adı: XLSXVZ(XLSXVZ)
  • İlgili ürünler