Fransız Sequins Tül Dantel Kumaş YEŞİL Nakış Nijeryalı Örgü Dantel Kumaşlar 5 Yards Afrika Dantel Kumaş Düğün İçin FD1011

0

SKU: w2599

Etiketler: kare nakış dantel, payetli nakış deri, ultra ince nakış dantel, yosun nakış dantel, 3d nakış dantel, örgü nakış dantel, metalik tül nakış dantel, cotto nakış dantel, şifon nakış dantel, parlak pullu nakış dantel.

₺2 015.91 ₺1 048.33

Detaylar

Mağazamıza hoşgeldiniz

Güzel afrika tasarımları baskı ile en güzel isviçre vual dantel, özel ve fransız / organze dantel, en iyi kalite ve en iyi fiyat.Desen tasarımı fotoğraflarda aynıdır

High street'inizde veya alışveriş merkezinizde ödeyeceğiniz maliyetin bir kısmını sizin için modaya uygun ve trend afrika kıyafetleri ve tekstilleri sunmaktan gurur duyuyoruz.

Ücretsiz Kargo!!Afrika Kordon Dantel / Cupion Dantel / Parti Elbise için Kimyasal Dantel

Ürün resmi:

Ali express ile nasıl satın alınır

Ödeme sırasında ödenmesi gereken purchase.To öğeyi satın alın, "Şimdi Satın Al" düğmesini tıklayın.Ali pay üzerinden ödeme yapmanız istenecektir.

Bu ürün için satın alma işleminizi tamamladıktan sonra, sipariş ettiğiniz malları hazırlayacağız ve mümkün olan en kısa sürede (1-2 gün) sevkiyat yapacağız .

Gecikmeleri önlemek için lütfen bize doğru, kesin ve ayrıntılı gönderim adresi verdiğinizden emin olun.alıcı adres ayrıntılarına ad, posta kodu, cep telefonu numarası ve gönderim için kullanılan adresi ekleyin.

Alıcı ipuçları

Nakliye:

Ücretsiz kargo, sipariş genellikle DHL veya FEDEX ve UPS tarafından ilan edilecektir.

Normalde öğe gönderildikten sonra 3-6 iş günü içinde ulaşacaktır.

iade politikası:

1. Iade veya iade 5 gün içinde kabul edilir, dönüş adresi için lütfen bize ulaşın.

2.To teslimat kaybından kaçının, iade kayıt havayolu ile düzenlenmeli, iade nakliye ücretleri alıcı tarafından ödenmelidir.

3. Lütfen size uymuyorsa öğenin orijinal durumda kalmasını sağlayın, sadece hasar görmemiş öğeleri kabul ediyoruz.

4. Lütfen malları iade ettiğinizde, önce bize bildirin ve EMS ile iade edin, sonra hızlı bir şekilde çözebiliriz.

Geri bildirim:

Müşteri memnuniyeti çok önemlidir.Aldığınız öğeden memnunsanız.Lütfen olumlu geribildirim bırakın.Eğer memnun değilseniz, negatif geribildirim ayrılmadan önce lütfen bize ulaşın.Herhangi bir anlaşmazlığı çözmek için sizinle birlikte çalışmak istiyoruz.

müşteri hizmetleri:

Olumsuz veya nötr geribildirim işimizi etkiler, bu nedenle bir sorununuz varsa, sorunları olabildiğince çabuk çözmekten mutluluk duyduğumuz için geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bize bildirin.

Özellikler

  • Malzeme: Net Kumaş
  • Dekorasyon: Boncuk
  • Set Türü: NO
  • Kumaş Türü: Örgü
  • Ürün tipi: Dantel
  • Özellik: Çevre Dostu, Elastik, Suda Çözünür
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Teknik: İşlemeli
  • Toptan Satış Türü: Evet (>50 Adet)
  • İlgili ürünler