Silikon ve Metal Anal Topları Şişme Popo Fiş Büyük Anal Tüp Kedi ButtPlug Vajinal Dekorasyon Yetişkin Seks Oyuncakları Erkekler Kadınlar İçin

0

SKU: w2931

Etiketler: benim Seks Oyuncakları, jue balıkçılık oyuncaklar, anal topları mağazaları, peri kuyruk pating, şişme seks bebek öfke, gewiss plug, erkek şişme havuz, kadın klasik oyuncak, gümüş metal anal plug, tapa metal beton.

₺193.88

Detaylar

Silikon ve Metal Anal Topları Şişme Popo Fiş Büyük Anal Tüp Pussy ButtPlug Vajinal Dekorasyon Yetişkin Seks Oyuncakları Erkekler Kadınlar İçin Detaylar: Fiş çapı: Orijinal 3 cm, emniyet şişirme içinde 9 cm N. W.: 55g(fiş); 62g(şişirme) Tasarım: Çelik topu dahili+9 cm şişme Özel: Yumuşak ve elastik; Boyutlandırılabilir; Ayrılabilir Etki: Anüs / vajina genişlemesi; Dışarı çıkmak / koşmak; yetişkin oyunu Ambalaj listesi: 1 * top-rollling şişirme anal plug Etkisi: - Yerleşik çelik bilye, hareket ettiğinizde, yürürken veya şiddetle koşarken aşırı stimülasyon getirir; - Rahat yeniden boyutlandırın, emniyet şişirme çapı 9 cm, gerçek durumunuza göre şişirebilirsiniz; - Ayrılabilir tasarım, fişi şişiriciden ayırmayı amaçlar, böylece normal şekilde dışarı çıkabilirsiniz; - Mükemmel sızıntı önleme tekniği, şişirirken sadece hava valfini vidalayın;- Kaliteli silikon, yumuşak ve elastik, cilt dostu ve rahat, kokusuz ve güvenli; - Açıkçası, fişi şişirdiğinizde anüs / vajinanın yavaş yavaş dolduğunu hissedebilirsiniz.

Alıcı Okuyor 1. Lütfen sipariş vermeden önce ürün detayına dikkat edin. 2. Eğer parsel bağışta bulunan kimse varış 60 gün(Rusya Federasyonu 90 gün) biz teklif tam refund.so parsel gelmezse lütfen o zamandan önce anlaşmazlığı açmayın. 3.Parsel alırsanız, ancak beğenmezseniz, lütfen bizimle iletişime geçin, bize geri dönmeyi kabul ediyoruz. 4. Toptan açığız, sepetinize beğendiklerinizi ekleyebilir ve sipariş verebilir,bize bir mesaj bırakabilir, ödeme yapmadan önce en iyi fiyatı ayarlayacağız. 5. Bir damla nakliye satıcısıysanız, damla Alışverişi mevcuttur.size çok iyi bir fiyat vereceğiz.Paket ve Nakliye 1) Lütfen satın alırken adresinizin( ad,adres,posta kodu ve telefon) doğru olduğundan emin olun veya ödeme yapmadan önce lütfen düzeltin.teslimattan sonra adres makbuzunu değiştiremeyiz. 2) Ödeme alındıktan sonra öğeler 3 iş günü içinde sevk edilecektir. 3) eğer sipariş az 10 dolar ,biz olmayan kayıtlı ilanıyla öğeyi göndereceğiz ,eğer sipariş fazla 10 dolar nakliye Çin Sonrası Hava Posta ile.toptan büyük parsel hızlı nakliye yöntemi DHL/EMS gönderilecektir, müşterinin talebine bağlıdır. 4) malları imzaladıktan sonra, lütfen siparişi onaylayın ve www.celikparkavm.com.tr hakkında geri bildirim bırakın. 5) Çin sonrası hava posta Normalde 4-8 hafta sürer rusya'ya nakliye genellikle 6-8 hafta, ekspres ile nakliye hedefe ulaşmak için 7-18 iş günü teslim süresi sürer; 6) Size güvenli sevkiyat sağlamak için her ayrıntıyı paketlemeye büyük özen gösteriyoruz.Bu nedenle, lütfen alıcıya imzalamadan önce paketi kontrol edin, kırık veya hasar görmüşse, bir fotoğraf çekebilir ve bize gönderebilirsiniz, sorunu ilk kez sizin için çözeceğiz. (Tüm kullanım şeffaf paket değildir) Şartlar ve koşullar 1) nakliye ve taşıma ücreti artı sigorta ücreti her durumda iade edilmez; 2) Herhangi bir ithalat vergisi veya vergisinden sorumlu değiliz; 3) E-postanıza en kısa sürede cevap vereceğiz.Yanıtımızı 24 saat içinde almadıysanız, lütfen e-posta spam ayarınızı kontrol edin ve kayıp e-posta nedeniyle yanlış anlaşılmayı önlemek için bize başka bir e-posta gönderin.Ofisimiz cumartesi, pazar ve resmi tatil günlerinde kapalıdır; 4) Sadece öğe transit sırasında kaybolur, postanenin resmi onay mektubunu aldıktan sonra size bir yedek göndereceğiz; 5) Siparişi sıfır, olumsuz veya gizli geri bildirimi olan isteklilerden reddetme hakkımızı saklı tutarız.Geri bildirim: 1. Aldığınız ürünlerimizden memnunsanız, lütfen bize 5 yıldızla olumlu bir geri bildirim bırakın.yardımınız için teşekkür ederiz! 2.Herhangi bir olumsuz geribildirim veya açık anlaşmazlık koymadan önce, lütfen TradeManager veya e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin, sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız ve lütfen bize güvenin!.İkimiz için de mutsuz bir deneyim işlemi bırakmadan sorunlarınızı çözmenin her zaman yolları vardır .Sizin memnuniyetiniz bizim hedefimizdir.Paket: biz öğeyi göndereceğiz disreet, biz genellikle yazmak "oyuncaklar" paket üzerinde .lütfen endişelenme .

Özellikler

  • Renk: siyah
  • Cinsel Açıdan Müstehcen: No
  • Müstehcen Resim: No
  • Dizayn: Çelik topu dahili + 9 cm şişme
  • Malzeme: Silikon
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: Tatlı Büyü
  • N. W.: 55g (fiş); 62g (şişirme)
  • Hedef Kullanıcı: Üniseks
  • Uzmanlık 1: yumuşak ve elastik
  • Uzmanlık 2: Ayrılabilir
  • Paketleme: Gizli teslimat
  • Model Numarası: Anal Seks Oyuncakları
  • Etki 2: Dışarı çık / Koş
  • Boyut: Size
  • Öğe adı: Top yuvarlanan Şişirme Anal Dilatasyon Popo Fiş
  • Etki 1: Anüs / Vajina genişlemesi
  • Öğe Türü: anal tıkaç
  • İlgili ürünler