5 Adet Çap 22Mm Ahşap Taşlama parlatma tekerleği Döner Disk Zımpara Ahşap Oyma Aracı Aşındırıcı Disk Araçları Açı Öğütücü İçin

0

SKU: w3172

Etiketler: çapa hitachi rotor, çapa rotoru çalışıyor, taşlama tekerleği 80mm, chrysler tekerlek ahşap, taşlama tekerleği kürkü, avalon fren rotoru, fibra ahşap taşlama tekerleği, taşlama tekerleği yuvarlak taş, erkekler rotor, harley fren rotoru.

₺739.10 ₺606.00

Detaylar

Uygulama kapsamı: Sadece ahşap ve diğer malzemeler için uygun metal olmayan veya metal olmayan malzemeler üzerinde kullanılmalıdır.Özellikle dışbükey ve içbükey alanlar için hızlı çıkarma ve şekillendirme için uygundur.

Çaba tasarrufu:Hızlı malzeme kaldırma sağlar, zamandan ve emekten tasarruf sağlar, kavisli işler için uygundur.Açılı taşlama için uygundur ve kullanımı kolaydır.

Dayanıklı: Tungsten karbür kaplamalar, stoğu hızla çıkaran ve yüzlerce zımpara pedinden daha uzun ömürlü yüzlerce son derece keskin dişten oluşur.

Tipi: Oyma Döner Aracı

Renk: Gümüş

Malzeme: Çelik

Boyut:

Delik çapı: 22mm

Tüm Çap:

Ark :85mm

Düzlem: 100mm

Eğim: 100mm

Silindir: 75mm

Viraj: 100mm

Paket içeriği:

5 x açılı taşlama Diski

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Sertifika: hiçbiri
  • Marka Adı: Xzante'nin
  • İlgili ürünler