1 adet Yedi çeşit doğal kristalden yapılmış, kolye şifa için mükemmeldir

0

SKU: w3357

Etiketler: melek kristal kolye, kolye melek cennet, turmalin kristal melek, engravable melek kolye, aşk kristal melek, melek kristal melek arayan, swa melek kolye, kristal m4 melek, kristal bakire melek gümüş, yeşim kristal beyaz melek.

₺263.64 ₺237.27

Detaylar

Özellikler:

Malzeme: 1 adet Yedi çeşit doğal kristalden yapılmış, kolye şifa için mükemmeldir

Boyut (yaklaşık 20-30mm

ağırlık (yaklaşık): g/

Paket şunlardır: 1 adet Yedi çeşit doğal kristalden yapılmış, kolye şifa için mükemmeldir 3. Küçük boyutu ve hafifliği, rahat ve taşıması kolay. 4. Sağlık için iyidir, elektromanyetik radyasyonu azaltır ve tozdan arındırır. 5. Aynı zamanda ev dekorasyon veya düğün dekorasyon için en iyi seçimdir Not: 1. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle küçük boyut hatasına izin verin.Anlayışınız için teşekkürler. 2. Monitörler aynı kalibre edilmez, fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi gerçek nesneden biraz farklı olabilir.Lütfen gerçek olanı standa olarak al.Obrigado pelo seu lance.

Por favor deixe um bom feedback para nós se você gosta de nossos artigos.

Nós garantimos sua satisfação 100% com os nossos espécimes e serviço.

Se você não estiver satisfeito com o item após o recebimento, por favor não se esqueça de entrar em contato conosco em primeiro lugar!

Nós oferecemos reembolso total ou parcial que depende da situação individual, em qualquer momento desde que você obter os itens.

Se você quiser encomendar alguma coisa, por favor nos diga a sua especificação em detalhes.

Vamos tentar o nosso melhor para atender você expectativa.

O retratado é o exato você receberá.

Todas as fotos foram tiradas em luz natural.sinta-se livre para entrar em contato conosco para resolver qualquer problema que pode ser antes de deixar o gabarito.

Satisfação do cliente é o nosso objetivo da empresa.

Özellikler

  • Tarz: feng shui'nin
  • Tema: Budizm
  • Marka Adı: ZHBS
  • Bölgesel Özellik: Çin
  • Malzeme: Taş
  • İlgili ürünler