Kaymaz Toz Geçirmez Kamuflaj silikon Kauçuk Koruyucu Kapak kılıf Yumuşak Kabuk için PS4 Kablosuz Oyun Denetleyicisi Gamepad

0

SKU: w4043

Etiketler: pro ps4 denetleyici kabukları, telefon ps5, pembe ps4 v2 kabuk, ps 4 pro denetleyici kabuğu, fr efsaneler diski ps4, oyuncak ps5, bardaklar ps5, ps4 tam kabuk v2, selecon kılıf ps4, ps4 denetleyici kabuk anime.

₺55.11

Detaylar

Kaymaz toz geçirmez kamuflaj silikon kauçuk koruyucu kapak kılıf PS4 kablosuz oyun denetleyicisi Gamepad için yumuşak kabuk Kamuflaj PS4 koruyucu kapak Renk: çok renkli isteğe bağlı (Not: her kauçuk kapağın kendi PE torbası vardır!) Satış Noktaları: Yumuşak, iyi hissediyorum, süper aşınma direnci, aşınma önleyici/kayma/çarpışma Düğmesi/arayüz ve diğer işlem parçası boş işleme, kurulumdan sonra işlemi etkilemez Toz geçirmez!Terlemeyi önleyin!Ekstrüzyon geçirmez!PS4 denetleyici kauçuk kapak, çeşitli renklerde mevcuttur.Gamepad satın alan oyuncuların böyle deneyimleri var.Özellikle evdeki ısıtma ve klimanın neden olduğu artan sıcaklık nedeniyle beyaz gamepadlerin kirlenmesi çok kolaydır.Beyaz gamepadlerin ve gamepadlerin lekeler ve ter ile kirlenme olasılığı daha yüksektir stains.So bir tutamak silikon kapağı, tutamak lekelerini önlemek için nihai "silahtır".İşte mükemmel kir direncine sahip olan ve sapın güvenliğini etkili bir şekilde koruyabilen PS4 tutamak silikon kapağı.Teknik parametreler: Anti-aşınma, direnç yeni.Yumuşak ve rahat. (1) PS4 denetleyicisi için özelleştirilmiş. (2) malzeme bileşimi: silika jel (3) yüzey işleme: dokunması rahat, tozlanması kolay değil (4) uygulanabilir sıcaklık: -20℃ ila +260℃ (5) birden fazla renk isteğe bağlıdır Ürün özellikleri: - Yumuşak - anti kir - aşınma - mükemmel el. 1. Yüksek kaliteli silika jelden yapılmıştır; 2. Yanlışlıkla düşerken iyi tampon etkisi, sapınızı hasardan koruyabilir; 3, yumuşak doku, çok iyi hissediyorum; 4, hafif, iyi kaymaz, iyi şeffaflık.Paket içeriği: Silikon kılıf x1 Bu sadece kumanda muhafazası, denetleyici dahil değildir !Not: Manuel ölçüm nedeniyle 1-3mm farklı izin verin.Nedeniyle farklı ekran ve farklı ışık, resim öğenin gerçek rengini göstermeyebilir.anlayışınız için teşekkürler.Anlayışınız için teşekkürler.

Özellikler

  • Uyumlu Sony Modeli: PLAY STATİON4'NIN sohbeti
  • Marka Adı: Knotolus'un
  • Malzeme: Silikon
  • Uygulanabilir Sıcaklık: -20 ile +260 arası
  • Model Numarası: YXWPS4065'NIN sohbeti
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Uyumlu Marka / Model: SONY
  • İlgili ürünler