50 adet / grup SC25-10 10mm Cıvata Deliği Kalaylı Bakır Kablo pabuçları akü kutup başları

0

SKU: w4090

Etiketler: mhf4 kablo 10, huawei t30 10 parça, sc25 8 kablo, 10 kare kablo, kılıf roverpad tesla 10, arduino kablosu 10, onur 10 vaka, kablo st 10, ipad 10 2020 beyaz kılıf, kablo 25mm 10 agw.

₺257.41 ₺239.47

Detaylar

Tanım:

Kalaylı Bakır Kablo pabuçları akü kutup başları SC [ DTGA ] 25-10 25mm 2 ; 10mm Cıvata deliği miktarı: 50 adet Bağlantı deliği çapı:7.0 mm/0.27" Kurşun bölümü: 25mm 2 ;/AWG 4 Cıvata deliği çapı:10mm/0.39" Açıklama: Bakır kablo pabuçları, bakır veya bakır bağlantısına uygulanabilir. Alüminyum çekirdekli kablo ve elektronik aparat.Ürünler sürtünme kaynağı işçiliğini benimser.Pabuçlar, yüksek kaynak mukavemeti, uzun ömür vb. Özelliklere sahiptir.Dağıtım cihazı, elektrikli ekipmanın elektrik gücü elektrik kablosu bağlantısı ve tarama için uygundur.

Nakliye Diğer ülkelere gemi: 15-35days Not: Brezilya .Rusya.Ukrayna diğer ülkelere göre çok daha uzun sürecek, bu nedenle geri ödeme süresi 60 güne kadar.Öğe ile tam ödeme alındıktan sonra 48 saat içinde sevk edilecektir Biz Kayıtlı Hava Posta yoluyla sipariş gemi olacak (takip numarası dahil) çin sonrası Hava Posta.ABD'ye gemi: 7-15 gün

İade politikası 30 gün içinde %100 iade garantisi Bir değişim için iade kabul ediyoruz veya ürün teslimatından sonraki 30 gün içinde iade ediyoruz.Öğeler orijinal hallerinde olmalı, giyilmemeli veya değiştirilmemelidir.İade nakliye ücretini iade etmeyeceğiz.

Geri bildirim Öğenizi aldıktan sonra, öğelerinizi aldığınızı bize bildireceğinden lütfen bizim için geri bildirim bırakın.Siparişinizi aldıktan sonra olumlu geri bildiriminize ve 5 Yıldızlı derecelendirmelerinize gerçekten ihtiyacımız var, size olumlu bir geri bildirim vereceğiz.Sizin memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir.İşleminizle ilgili bir sorununuz veya sorunuz varsa, herhangi bir geri bildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Ve endişeniz ne olursa olsun, makul bir süre içinde makul bir şekilde düzeltme fırsatı verin.Olumsuz geribildirim hiçbir şeyi çözmez.Her zaman bir şeyler yapmaya istekliyiz out.So bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.

Müşteri Hizmetleri Ürün sorularınıza, sipariş durumunuza ve iadelerinize yardımcı olmak için buradayız.Size olan bağlılığımız, e-postanıza 24 saat içinde, hafta sonu 48 saat içinde cevap vermektir.Sorularınız veya endişeleriniz için bize bir e-posta gönderin.

Satış şartları İthalat vergileri, vergiler ve harçlar fiyata veya nakliye ücretine dahil değildir.Alıcının sorumluluğu vardır Bu ek masrafların satın almadan önce ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.Malları genellikle gümrük beyannamesinde düşük bir maliyetle işaretleriz ve GST veya KDV veya diğer ithalat vergilerini en aza indirmenize veya önlemenize yardımcı olmaya çalışıyoruz,ancak ülkenizin politikasına bağlı olduğu için vergi ücreti garanti edemeyiz.Teşekkürler Ve iyi şanslar!

Özellikler

  • Tip: Eklemek
  • Marka Adı: PAWZYQ'NIN sohbeti
  • Model Numarası: SC25-10
  • İlgili ürünler