Ekmek Kesici Lame Ahşap Saplı Kesme Hamur Puanlama Bıçağı Yapmak İçin Değiştirilebilir Bıçaklı mutfak gereçleri

0

SKU: w453451

Etiketler: hamur puanlama kesme kolu, fermentör kabı, kızarmış ekmek, kruvasan kesme aleti, manuel yufka açma makinesi, ahşap aksesuarlar.

₺50.71 ₺30.39

Detaylar

Ekmek Kesici Lame Ahşap Saplı Ekmek Kesme Hamur Puanlama Bıçağı Değiştirilebilir Bıçaklı Ekmek Yapımı İçin mutfak gereçleri

Madde işareti Noktası:

Premıum malzeme: Ekmek topal kesme aletleri ahşap saplardan ve paslanmaz çelik bıçaklardan yapılmıştır, dayanıklıdır, doğru şekilde kesilebilir ve oyulabilir, paslanmaya karşı dayanıklıdır, size uzun süre hizmet edebilir.

Ergonomik tasarım: Ahşap sap yüzeyi size daha iyi bir kavrama deneyimi sunar.Ergonomik tasarım, ekmek topal kesme aletini sıkıca yerine sabitler ve rahat bir tutuş sağlar.

Değiştirilebilir bıçaklar: Paket, kurulumu kolay 5 değiştirilebilir paslanmaz çelik bıçak içerir; her bıçak, değiştirilmesi kolay olan kağıda ayrı ayrı sarılır; lütfen değiştirirken ellerinize zarar vermemeye dikkat edin.

Mutfak aletleri: Hamur puanlama bıçağımız, fırıncılar ve ev hanımları veya kendi başlarına taze ve sağlıklı ekmek yapmayı seven insanlar için çok faydalıdır.

Paket şunları içerir: Kullanmanız ve değiştirmeniz için yeterli 5 değiştirilebilir bıçak ve koruyucu kapak ile donatılmış 1 ekmek topal kesme aleti alacaksınız; yaklaşık 19x4.5 cm / 7. 48x1. 77 inç, kullanım için uygun boyut.

Tanım:

Temizlemesi ve saklaması kolaydır:

Bu mutfak ekmek kesme aletleri, yüzeylerini bir bezle kolayca temizlemenizi veya suyla durulamanızı sağlayan pürüzsüz bir yüzeye sahiptir; Çok fazla yer kaplamadan küçük boyutlu, asılması veya saklanması kolaydır.

Bağlı:

Ekmek topal kesme aletimiz, kullanmanız için uygun olan 5 değiştirilebilir bıçak ve koruyucu bir kapak ile donatılmıştır ve replace.At aynı zamanda, koruyucu kapak bıçağın oksitlenmesini önlemeye yardımcı olur, böylece kazara çizilmeyi önler.

Geniş uygulama:

Hamur, pizza, krema, kek, peynir, çikolata, şekerleme, baget, baget ve diğer kabuklu ekmek gibi yiyecek ve tatlılar için uygundur, çok fazla zaman ve emekten tasarruf ederek pişirme ve pişirmeyi daha rahat ve verimli hale getirebilir.

Belirleme:

Malzeme: paslanmaz çelik, ahşap

Boyutlar: yaklaşık 19x4. 5 cm / 7. 48x1. 77 inç

Renk: gösterildiği gibi

Ambalaj içerir:

1 x bıçak topal kesme aracı

5 x değiştirilebilir bıçaklar

Özellikler

  • Kit Numarası: 1
  • Malzeme: Diğer
  • Özellik: Çevre Dostu
  • Sertifika: CE / EU, CIQ, AET, LFGB, SGS'nin
  • Tip: Pişirme ve Pasta Araçları
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Pişirme ve Pasta Araçları Türü: Pasta Kesiciler
  • İlgili ürünler