Jakarlı sandalye kılıfı Streç klozet kapağı s Yemek Odası Çıkarılabilir Yıkanabilir klozet kapağı Evrensel Elastik Spandex Slipcovers

0

SKU: w454938

Etiketler: sandalye örtüsü streç koltuklu, osim sandalye örtüsü streç, sandalye kılıfı streç strass, sandalye kılıfı şerit streç, geometrik sandalye kılıfı streç, sandalye örtüsü streç kül, sandalye kılıfı streç velur, sandalye kılıfı gelin damat, sandalye kapak streç güçlü, sandalye örtüsü streç bağları.

₺7 587.45 ₺7 283.90

Detaylar

ürün açıklaması:

Tipi: Yemek sandalye Kapakları

Renk: Çok renkli

Malzeme: Polyester + Streç Spandex

En Uygun Sandalye boyutu: Arka Yükseklik: 18 - 24in (40-60 cm)

Koltuk Uzunluğu: 15-19in (38-48 cm) Koltuk Genişliği: 15 - 19in (38-48 cm) Koltuk kalınlığı:1.5-4in (4-10 cm)

Paket içeriği: sandalye kılıfı (sandalye dahil değildir)

Ürün Özellikleri:

- Yüksek yoğunluklu kumaş, sandalyenizi beklenmedik lekelerden korur - Güçlü renk haslığı için kullanılan serigrafi teknolojisi. - Kolay uygulama için elastik kumaş. - Elastik bant tasarımı mükemmel uyum ve kaymaz tutuş sağlar. - Herhangi bir iç mekana uyacak şekilde farklı renk ve desen tasarımında mevcuttur. - Evde, restoranlarda veya özel etkinliklerde kullanılabilir. - Evrensel bir boyutta gelir, çoğu sandalye tipine uyacaktır. - Tamamen makinede yıkanabilir.

Dikkat:

Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.

Notlar ve Uyarılar

Notlar: 1, etiketi ile yan arka olduğunu.Bazı köpük parçaları vardır veya örtümüzün kanepenize daha iyi uyacağından emin olmak için örtüyü kanepeye sokmaya yardımcı olmak için havlu gibi bir şey hazırlayabilirsiniz, lütfen arkada boşluklar(boşluklar) ve izin vermek için iki kol olup olmadığını kontrol edin.köpük şeridi içeri. 2, Manuel ölçüm 1-3 hata izin verilir, farklı ülke farklı boyutu var, satın almadan önce kontrol edin. 3, Uzun mesafe taşımacılığı sorunu nedeniyle, ürün biraz kat olacak,belki resim kadar düz değil, ancak doz ürünün kalitesini ve kullanımını etkilemez. 4, Beri farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Desenin fotoğraflarda gösterildiği gibi aynı olduğunu garanti ediyoruz. 5, Hangisini seçemezsiniz renk düğmesi, lütfen bize ulaşın.Uyarılar: * Kapakları yıkamak için çamaşır suyu kullanmaktan kaçının * Giysilerle veya benzer renklere sahip giysilerle yıkayın.

Özellikler

  • Desen: YAZILI
  • Kullanmak: Plaj Sandalyesi, Otel Koltuğu, Düğün Sandalyesi, Ziyafet Sandalyesi
  • Set Türü: NO
  • Malzeme: Polyester / Pamuk
  • Tarz: Modern Tarz
  • Kaynak: Anakara Çin
  • İlgili ürünler