Yoğun diş radyatörü genişliği 50MM, yükseklik 30MM, uzunluk 100MM özel ısı emici 50*30 * 100mm Saf alüminyum ısı emici

0

SKU: w475439

Etiketler: wifi soğutucu, yunicorn 4gb ram, amd ısı emici, gb ram soğutucu, alüminyum radyatör hıfı, alüminyum çanta yuvarlak, 200mm karo, pingo led 30x30, yavaş lavabo, fırça nikon 50mm.

₺265.83 ₺233.98

Detaylar

*** Moresuns'a hoş geldiniz * * * Daha fazla miktar, en iyi indirim ve posta ücreti için lütfen iletişime geçin

Her türlü Alüminyum soğutucu ,Su bloğu,bakır boru ve Termoelektrik soğutucu için Özel Boyut ve Şekil Kolay kurulum için çubuk çift etiket hizmeti sunun Herhangi bir sorunuz varsa, pls bize ihtiyaç boyutunuzu ve çiziminizi gönderin, teşekkür ederim Hızlı Ücretsiz Gemi Yoğun diş radyatörü genişlik 50MM, yükseklik 30MM, uzunluk 100MM özel ısı emici 50MM* 30 * 100mm Saf alüminyum ısı emici (Toplu siparişleri ve Özel servis siparişlerini destekleyin )

Ödeme ve Ödeme

Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Pay pal Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

EMANET, siparişinizi memnuniyetle alana kadar ödemeyi tutacaktır.

Nakliye

1.Biz ödeme temizledi sonra 2-7 iş günü içinde sipariş gemi.

2.In çoğu durumda, öğe 8 ila 15 iş günü içinde ülkelerin çoğuna ulaşacaktır. days.To bazı uzak bölgeler 20 iş gününden fazla sürebilir.

3.30 gün sonra öğeyi almazsanız, lütfen bizimle iletişime geçin, teslimat sorununu araştıracağız ve çözeceğiz.

Nakliye Yöntemi

Taşımacı

İzleme

Tahmini Teslimat

Açıklama

Ekonomik Nakliye

Çin Post / Singapur Post

Evet

8~20 iş günü

Bazen belirsiz bir nedenden dolayı ulaşmak daha fazla gün sürebilir.

Hızlandırılmış Nakliye

DHL, Fedex, UPS, TNT...

Evet

3~5 iş günü

EMS

Evet

5~10 iş günü

Bazen belirsiz bir nedenden dolayı ulaşmak daha fazla gün sürebilir.

Özel

1. Öğe için ödediğiniz fiyat herhangi bir gümrük vergisini hariç tutar.Mağazamız hedef ülkede herhangi bir görev üstlenmez.

2. Malları genellikle profomal / ticari faturada ihtiyaç olarak işaretleriz ve herhangi bir GST veya KDV veya diğer ithalat vergilerini en aza indirmeye veya bunlardan kaçınmaya yardımcı olmaya çalışıyoruz, ancak ülkenizin ithalat politikasına bağlı olduğu için hiçbir vergi ücreti garanti edemeyiz.

3. Detay adresiniz uzak alan bölgesine aitse, ekspres maliyet standarttan daha yüksek olacaktır.

4. Bir teslimatın reddedilmesi ve Ofisimize geri gönderilmesi durumunda ücretler uygulanabilir.

İade ve geri ödeme

1.Sadece arızalı ürün değişimi sunulacak.

2.Arızalı ürünler, siparişinizi verdiğiniz tarihten itibaren 30 gün içinde iade edilmelidir.

3.It ürününüzü aldıktan sonra iadenizi işleme koymak 7 iş günü kadar sürebilir.İade nakliye Alıcı tarafından ödenecektir.Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni

4. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM www.celikparkavm.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz.

5. Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün(ler) (olan) reklamı gibi değil.

Geri bildirim

1. Ödemeyi aldıktan sonra olumlu geribildirim bırakacağız, lütfen tüm ayrıntılı Satıcı derecelendirmelerinde bize ve beş yıldız vermeyi unutmayın

2. Alışveriş deneyiminizden memnun değilseniz, nötr veya olumsuz bir geri bildirim bırakmaya karar vermeden önce bir çözüm almak için lütfen bizimle iletişime geçin,en kısa sürede sizin için herhangi bir sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız, teşekkürler.

3. Size elimizden geldiğince en iyi hizmeti sunacağız, çünkü geri bildirim beş yıldız için çabalıyoruz.Listelerimiz veya satın alma işleminizle ilgili herhangi bir sorunuz varsa lütfen bana "Mesajlarım" veya "Posta" yoluyla e-posta gönderin

bizimle iletişime geçin

Tüm mesajları her zaman memnuniyetle karşılıyoruz ve aldığımız her mesaja genellikle 24 saat içinde mutlu bir şekilde yanıt veriyoruz.

Desteğiniz için teşekkür ederiz ,iyi günler dilerim !

Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: Moresunsdiy'nın sohbeti
  • İle uyumlu: 50*30 * 100mm Saf alüminyum ısı emici
  • Aksesuar Türü: soğutucu
  • İlgili ürünler