Güneş ayçiçeği dize ışıkları yapay çiçek çelenk ışık IP65 su geçirmez solar ampul ışık bahçe dekor balkon peri dize

0

SKU: w484847

₺2 056.74 ₺1 583.66

Detaylar

[Güneş enerjili ayçiçeği çiçek ışığı] Bu ayçiçeği çiçek ışığı güneş enerjilidir, güç kaynağına veya pil değiştirmeye gerek yoktur.Güneş LED ışıkları, güneş ışığını elektriğe dönüştüren yerleşik bir ışık sensörüne sahiptir energy.It gün boyunca ışık enerjisini emer ve geceleri otomatik olarak yanar, bu da çok enerji tasarrufu sağlar ve çevre dostudur.

[8 Aydınlatma modu ışığı] Bu güneş dize ışığının 8 ayarlanabilir ışık modu vardır, tercihlerinize göre modu seçebilir veya eğlenmek için zaman zaman modu değiştirebilir ve benzersiz bir şenlik yaratabilirsiniz atmosphere.At gece, üreten canlı sıcak ışıklarla aydınlatılan güzel ayçiçekleri her durum için sıcak bir atmosfer.

[800mAh Yüksek Kapasiteli Pil] Ayçiçeği çelenk ışığının güneş panelı, 1.2 V 800mAh büyük kapasiteli olarak üretilmiştir battery.It güneşte 8 saat boyunca tamamen şarj edilebilir ve ışık normalde 8-12 saat boyunca yanar ve toplam ömrü 20000 saattir.Onları bir sürü dekoratif ışık gibi takmanıza gerek yok, sıcak ve neşeli bir Şükran Günü festivali atmosferi yaratın.

[IP65 Su Geçirmez Seviye] LED ışıklar IP65 su geçirmez tasarıma sahiptir, bu ayçiçeği LED ışığının yağmurlu ve bulutlu havaya dayanmasını sağlar conditions.No nem konusunda endişelenmenize gerek yok, Cadılar Bayramı partilerini veya diğer etkinlikleri süslemek için herhangi bir yere uygun farklı hava koşullarında çalışabilir.

[Yaygın Uygulamalar] Bu ayçiçeklerinin gerçek şekli, canlı dokusu ve rengi, partileriniz, düğününüz veya Noel, Cadılar Bayramı, Şükran Günü gibi bazı özel festivalleriniz için ücretsiz, sıcak bir atmosfer yaratabilir.Onları duvarlara, kapılara ve salıncak setlerine asabilir, bahçeleri, çitleri, tavanları süslemek için de kullanabilirsiniz.

ürün açıklaması

Bu ışıkların canlı gerçek ayçiçekleri gerçek sonbahar yapraklarına benziyor, ayçiçeklerinin canlı gerçek rengi bir sıcaklık ve doğa atmosferi yaratıyor.En iyi dekorasyon!

temel özellikler:

Güneş Enerjili: Yakınlarda priz veya priz olmaması sorunu yok, istediğiniz her yerde süsleyin.

Oda Süslemeleri için harika: Duvarlara, tavanlara, pencerelere, bahçeye veya bahçeye kurulumu kolaydır.Şükran Günü'nde sıcak ışıklarla hayatınıza şan katın.

Gündüz ve Gece Süslemeleri: Gündüzleri, bir dizi olma işini yapacak sunflowers.At gece, ipindeki ışıklı LED, herhangi bir odayı vurgulayacak ve her durum için sıcak bir atmosfer yaratacaktır.

Özellikler:

Ürün adı: ayçiçeği dize ışık

GÜNEŞ PANELİ: 1.2 V 800mA (Çift Düğme)

Şartname (İsteğe Bağlı): 5 m 50 LED lambalar, 10 m 100LED lambalar

İşık modu: 8 Modları

İşık Rengi: Sıcak Beyaz

Su geçirmez oylaması: IP65

Şarj Süresi: 8 saat

Çalışma Süresi: 8-12 saat

Ömür boyu : 20,000 saat

Malzeme: plastik + LED + bakır tel

Not:

1. Resim ve öğenin gerçek rengi arasında küçük farklılıklar olabilir.Size tam rengi göstermek için elimizden geleni yapacağız.

2. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.

1 x ayçiçeği dize ışık

Özellikler

  • Tarz: Kır evi
  • Sertifika: hiçbiri
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Gövde Malzemesi: Abs
  • Koruma Seviyesi: IP65
  • Güç Kaynağı: Güneş
  • Gerilim: 1.2V
  • Güneş Pili Tipi: Ni-Cd
  • Işık kaynağı: LED Ampuller
  • Kısılabilir olduğunu: No
  • Ampuller Dahil mi: Evet
  • Marka Adı: GEFENSİ
  • İlgili ürünler