Pram Puset Eldiven Kış Ekstra Kalın Arabası El Muff Su Geçirmez Anti-Freeze Ekstra Kalın Sıcak Kış Bebek Arabası El

0

SKU: w494458

Etiketler: şifa el çantası, şeffaf el çantası, kış eldivenleri travjo, motto kış eldivenleri, erkek eldiven compas, klv kış eldivenleri, wedze kış eldivenleri, bayan eldiven araba, eldiven bmw kış, eldiven lde araba.

₺315.45 ₺141.89

Detaylar

Tanım:

1. Yüksek Kalite: Su geçirmez kumaştan ve polar kumaştan yapılmış bu bebek arabası eldiveni nefes alabilir, su geçirmez ve rüzgar geçirmezdir, böylece soğuk kış günlerinde dışarıda olsanız bile ellerinizi çok sıcak tutabilirsiniz.

2. Kullanımı Kolay: bağımsız eldiven tasarımı, snap düğmesinin bağlanması ve ayarlanması daha kolaydır quickly.It sıcak kalırken ve su veya karı önlerken ellerinizi kolayca içeri ve dışarı kaydırmanızı sağlar.

3. Boyut: Bu bebek arabası eldiveni, elinizi ceketin koluna sokmanıza izin verecek kadar büyüktür, bileklerinizin ve ellerinizin sıcak ve rahat olmasını sağlar.

4. Sıcak Kış: En soğuk günlerde, parmaklarınızı dışarıda sıcak tutmak için bu bebek arabası eldivenini kullanmak harikadır enjoyment.It hediye olarak çok uygundur, yaşlılar bile soğuk kışın veya evde yürürken bile ellerini sıcak tutabilir.

5. Evrensel Tip: Bebek arabası eldiveni, bebek arabasının gidonuna kolayca takılabilen ve gerektiğinde ayarlanabilen bir geçmeli düğmeye sahiptir.Bisikletlerde, bebek arabalarında, bebek arabalarında, bebek arabalarında, alışveriş arabalarında vb.Yaygın olarak kullanılır.

Belirleme:

Ürün parametreleri:

Adı: Bebek arabası sıcak eldiven

Boyutu: detaylı resme bakın

Renk: kırmızı, sarı, yeşil

Malzeme: su geçirmez polyester + polar polar

Ürün listesi:

sepeti eldiven * 1 çift

Özellikler

  • Malzeme: naylon
  • Yaş Aralığı: 25-36m
  • Kaynak: Anakara Çin
  • İlgili ürünler