3D cüzdan kılıf Deri kılıf Için BQ 6630L Sihirli L Coolpad Serin 10 Legacy Brisa Gionee S12 Lite Hisense F50 artı telefon kılıfı

0

SKU: w5250

Etiketler: kapak coolpad mirası, leagoo s12 kılıf, gionee m15 telefon, gionee p8 telefon, coolpad legacy silikon kapakları, gionee f100 telefon, gionee t9 telefon, gionee x1s telefon, kılıf gionee m12, gionee s1 telefon.

₺110.58 ₺101.79

Detaylar

Mağazamıza hoşgeldiniz!Not: (lütfen sipariş vermeden önce okuyun) 1. Çin Post olağan küçük paket artı Ücretsiz kargo ama lojistik izleme sağlamaz, nakliye süresi yaklaşık 39 ~ 60 gündür.www.celikparkavm.com.tr Tasarrufu Nakliye Lojistik izleme sağlanır Var, ve ulaşım süresi yaklaşık 35 gündür.Normal parsellerden daha güvenli ve daha kısa transit süresi, ücretsiz posta ücreti alacağız, ancak sadece birkaç ülke www.celikparkavm.com.tr standart nakliye seçebilir Lojistik izleme sağlanır ve ulaşım süresi yaklaşık 21 gündür, daha az nakliye ücreti almanız gerekir, çünkü satın alma maliyetinizi artıracaktır, biz sadece elimizden geleni yapacağız için en iyi fiyatı sunun you.In aslında, birçok ülke için, özellikle de AB ülkelerinin çoğu için daha hızlıdır.Daha kaliteli lojistik var, herhangi bir ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz. 2. Takip numarası olmadığı için herhangi bir anlaşmazlığı kabul etmiyoruz. 3. Eğer 60 gün sonra mal almadıysanız, biz koşulsuz iade edeceğiz. 4. Sipariş vermeden önce anlamadığınız herhangi bir sorunuz varsa, bizimle iletişime geçebilir veya sipariş üzerine not alabilirsiniz.Notu gördükten sonra işleme koyacağız. 5. İşbirliği niyetiniz varsa ve daha fazla miktarınız varsa, en sevdiğiniz deseni özelleştirebilirsiniz.Siparişi verdiğinizde, yukarıdaki talimatları kabul ettiğiniz anlamına gelir .

Özellikler

  • Tip: Flip Kılıf
  • Özellikler: 3D Boyalı deri kılıf
  • Dizayn: çizgi film
  • Uyumlu Marka: Diğer
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: Henryhair'in
  • İlgili ürünler