2 ADET Kızılötesi bariyer modülü / engellerden kaçınma engellerden kaçınma araba sensörleri / siyah ve beyaz çizgi tanımlama mesafesi reklam

0

SKU: w5713

₺19.77

Detaylar

Modül devre şeması

Modül açıklaması

Sensör modülü ışığı çevreye uyarlanabilir, bir çift kızılötesi verici ve alıcı tüpe sahiptir, tüp kızılötesi belirli bir frekans yayar, yön tespit edildiğinde engellerle karşılaşır (yansıtıcı yüzey), yansıyan kızılötesi alıcı tüp, karşılaştırıcı devresinden sonra işleme, yeşil gösterge aynı anda yanacaktır sinyal çıkış arayüzü ve çıkış dijital sinyali (düşük seviyeli bir sinyal), potansiyometre düğmesi algılama mesafesi, etkili mesafe aralığı 2 ~ 30 cm, 3.3 V ila 5 V çalışma voltajı ile ayarlanabilir. Sensörün algılama aralığı potansiyometre aracılığıyla ayarlanabilir ve küçük parazitlere sahip olabilir, kullanımı kolaydır. montajı, kullanımı kolay, vb, robot engellerden kaçınma, engellerden kaçınma arabası, çizgi sayısı ve siyah beyaz çizgi izleme ve benzeri birçok durumda yaygın olarak kullanılabilir.

Modül parametreleri

1 sinyal modülü önündeki engelleri algıladığında, devre kartı ışık seviyesindeki yeşil gösterge ve aynı zamanda çıkış portu sürekli olarak düşük seviye sinyalleri verir, modül testi 2 ~ 30 cm, 35 ° Açı algılama, algılama mesafesi potansiyometre ile ayarlanabilir, saat yönünde potansiyometreyi ayarlayın, algılama mesafe artar; Potansiyometreyi saat yönünün tersine ayarlayın, algılama mesafesini azaltın.

2, aktif kızılötesi yansıma algılama sensörü, bu nedenle hedef yansıtma ve şekil algılama aralığının anahtarıdır.Bir siyah minimum algılama aralığı, beyaz en büyük; Nesne mesafesinin küçük alanı, büyük mesafe.

3, sensör modülü çıkış portu doğrudan mikrodenetleyici IO portuna bağlanabilir, ayrıca doğrudan 5 v röle sürebilir; Bağlantı modu: VCC - VCC; GND-GND; OUT-IO

4, karşılaştırıcı LM393 kullanır, çalışma kararlılığı,

5, güç kaynağı modülü için 3 ila 5 v dc güç kaynağı için kullanılabilir.Güç açıkken, kırmızı güç gösterge ışığı;

6, 3mm vida delikleri, kolay sabit, kurulum;

7, devre boyutu: 3.2 CM * 1.4 CM

8, teslimattaki her modül, özel durumları değil, iyi ayarlamak için potansiyometre aracılığıyla eşik voltajını zaten karşılaştırır, lütfen potansiyometreyi keyfi olarak ayarlamayın.

Modül arayüzü özellikleri

1 VCC harici 3.3 V ila 5 V voltaj (doğrudan 5 V mikrodenetleyiciye ve 3.3 V mikrodenetleyiciye bağlanabilir)

2 GND harici GND

3 Dışarı küçük plaka dijital çıkış arayüzü (0 ve 1)

Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: NoEnName_Null
  • İlgili ürünler