Olingart 6mm / 8mm 1 takım/grup Boyalı Mat Cam Boncuk Yuvarlak Karışık Renk Takı Yapımı için DIY kolye bilezik

0

SKU: w64447

Etiketler: cam boncuk dikin, olingart 45g çiviler, metal boncuk damla şekli, afrika cam boncuk, argh gümüş boncuk, cam kaplı boncuklar, reçine boncuk büyük damla, matsuno cam boncuk, cryo gümüş tel, çocuk cam boncuklar.

₺177.22 ₺150.68

Detaylar

6mm / 8mm 1 takım/grup Boyalı Mat Cam Boncuk Yuvarlak Karışık Renk Takı Yapımı için DIY kolye bilezik Olingart

Boyut açıklama: manuel ölçüm,öğe uzunluğu 0.5~1.0 mm fark olacak, lütfen gerçek ürün üretimini anlayın,her boncuk biraz farklı şekil olacaktır. 1 inç = 25.4 mm veya 1mm = 0.0393 inç Dış kutu boyutu: 128 * 65 * 21mm

Renk Açıklama:

Her boncuk grubunun rengi, üretim süreci ve teşhir gibi çeşitli nedenlerden dolayı biraz değişecektir.Farklı boyutlardaki boncuklarda da renk farklılıkları oluşabilir.

Miktar açıklaması

Boyutu: yaklaşık 6mm çapında, delik: 1mm/400 adet/kutu.Boyutu: yaklaşık 8mm çapında, delik: 1mm/200 adet/kutu.

6MM / 8MM 10 renk 1 takım

6MM(0.236 inç) Bir kutu: 10 renk Her renk: 40 adet Toplam: 400 adet / kutu 8MM (0.314 in) Bir kutu: 10 renk Her renk: 20 adet Toplam: 200 adet / kutu

paket

Her ürün ayrı ayrı marka logosu (Olingart) ile paketlenmiştir. Dış ambalaj: profesyonel kabarcık çanta mühürlü paket.Not: Paket gönderildiğinde paket sağlam ve sağlamdır.Ürünler geçmelidir, lojistik şirketinin muayenesi / Çin Gümrük muayenesi / alıcı ülkenin gümrük muayenesi / bazı paketler muayene için açılacaktır, dış ambalaj açıkça hasar görmüş ve açılmışsa, lütfen paketteki ürün sayısına dikkat edin.Ve zamanında bizimle iletişim kurun, paketleme bilgilerini saklayın.

Nakliye

1.Biz ödeme temizledi sonra 72 saat içinde paketi gemi. 2.Biz dünya çapında gemi. 3 Öğenin güvenliğini sağlamak için lütfen bana doğru adresi verin.Adresinizi değiştirdiyseniz veya başka bir adrese göndermemizi istiyorsanız, lütfen bize ödeme yaptığınızda yeni adrese geçin, aksi takdirde paket kaybolursa sorumlu olmayacağız.

Ücretsiz kargo içerir:

"Çin Post Olağan Küçük Paket Artı” "www.celikparkavm.com.tr Tasarrufu Nakliye" Ürünlerimiz kargoya dahildir.Seçerseniz:” Çin Post olağan küçük paket artı " bir kayıt ücreti eklemenize gerek yoktur (uzak bölgelere otomatik olarak nakliye eklenir), lojistik bilgisi yoktur, bu lojistik paket kaybı platformunun olasılığını kaybetmez.NOT: Sevgili paketin hızlı bir şekilde alınmasını sağlamak için şunları seçmenizi öneririz: www.celikparkavm.com.tr Standart nakliye Çin Post Kayıtlı Hava Posta Seçerseniz: Çin Post Kayıtlı Hava Posta veya www.celikparkavm.com.tr Standart Nakliye Alıcılar ilgili kayıt ücretini eklemelidir, lojistik bilgilerini kontrol edebilirsiniz, bu lojistik güvenliği, sorunlar ortaya çıkan platform aktif olarak idare edecek ve tazminat verecektir.Yukarıdaki lojistik, bazı ülkelerdeki postaneler kapınıza teslim edilmeyecek, alıcıların kendi paketlerini almak için yerel postaneye başvurmaları gerekiyor. (Biz satıcıların kontrol edemediği şey bu, lütfen anlayın!) Tahmini güncellik 1) normal koşullar: hedeflerine ulaşmak için 16-35 gün 2) özel durumlar: hedeflerine ulaşmak için 35-60 gün, özel durumlar şunları içerir: tatiller, politika ayarlamaları, uzak bölgeler vb.

Tekrarlanan nakliye masrafları ile nasıl başa çıkılır

Her ürünün bir kayıt ücreti eklemesi gerekiyorsa, sizin için nakliye ücretini azaltabiliriz.Seçmek için aşağıdaki yollar vardır: 1: Emir gönderdikten sonra ödeme etmeyiniz, biz sizin için fiyat değiştirmek, eksi ekstra nakliye maliyetleri 2: Ürün aynı fiyat ise, lütfen sadece bir renk seçin, ihtiyacınız olan miktarı girin, istediğiniz rengi not edin, paketi belirtilen renge göre göndereceğiz 3: Alışveriş sepetinizin ekran görüntüsünü bize gönderebilirsiniz Paypal'dan ödeme, size doğru rengi de gönderebiliriz.Biz www.celikparkavm.com.tr platformu nakliye ücretleri kaynaklanan sorun için üzgünüz.

Çalışma Süresi

Pazartesiden cumartesiye çalışma süresi, Herhangi bir sorunuz lütfen bizimle iletişime geçin, e-postanıza 24 saat içinde cevap vereceğiz.

Geri bildirim

Lütfen bize olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı derecelendirme bırakın.Bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz.Çok takdir edileceksiniz.Oldukça memnun değilseniz, geri bildirimlerden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Sorunu sizin için kesinlikle tatmin edici bir şekilde çözeceğiz. (%100 iletişim, %100 geri ödeme, %100 değiştirme, %100 iletişim) Lütfen herhangi bir olumsuz veya nötr geribildirimden ayrılmadan önce işleri düzeltmek için bize bir şans verin.Ve iletişim olmadan kötü geri bildirimler bırakanlar hiç hoş karşılanmaz.Çünkü her zaman güveniriz: Açıklandığı gibi öğe Açıklandığı gibi gerçek boyut; Resim gösterdiği gibi şekil; Renk resimle hemen hemen aynı Iletişim E-postaları 24 saat içinde cevaplandı, (iş günü içinde)

Özellikler

  • Ürün Ağırlığı: 6MM 162G/8MM 179G
  • Öğe Şekli: Yuvarlak-parlak-şekil
  • Renk: 10 Renk
  • Öğe Türü: Boncuk
  • İnce veya Moda: Moda
  • Model Numarası: MSYZ0608'NIN sohbeti
  • Malzeme: Bardak
  • Marka Adı: OLİNGART'IN
  • 8mm: 200 adet / grup
  • 6mm: 400 adet / grup
  • Dış Çap: 6mm
  • Renk başına 8MM: 20 ADET
  • Metal Türü: hiçbiri
  • Renk başına 6MM: 40 adet
  • İlgili ürünler