Rekabetçi fiyat kendi geliştirdiği IR termal kamera sensörü

0

SKU: w6682

Etiketler: güçlü termal kamera, termal kamera çalışıyor, minyatür termal kamera, zangao termal kamera, android termal kamera, ulefone termal kamera, termal kamerayı algıla, ır sensör paneli, seak termal kamera, wd termal kamera.

₺30 238.68

Detaylar

Listelenen bir şirket olarak 30 yıldan fazla bir süredir kızılötesi teknolojisine odaklanmaktadır.Termal dedektör, termal modül, elde taşınabilir termal kamera, termal monoküler, termal dürbün, termal silah si ghts, termal CCTV kamera, termal ağ kamerası vb. Üretin.

Karmaşık durumu çözmek için Ar-Ge ekibine sahip olun.Kızılötesi uygulama ve teknolojiyi veya endişelerinizi tartışmak için Ar-Ge üssümüze hoş geldiniz.

Satış noktaları

* Rekabetçi fiyat ile yüksek kalite

* Yüksek çözünürlük

* Yüksek hassasiyet

* Düşük termal gürültü

* Hızlı tepki

Belirleme

Dedektör Tipi

a-Si

Dizi boyutu

640×480

Piksel aralığı

17µm×17µm

Spektral tepki

8µm ~14µm

Sıcaklık kontrolü

/

Kare hızı

≤60Hz

NETD(f/1,300 K,50Hz)

60mK

Sorumluluk

≥10mV / K

İşlerlik

≥99.5%

Tüketim (Tip) (tec'siz)

220 Mw

Boyut (mm) (pimler hariç)

25.4×25.4×4.1

Ağırlık

≤7g

Çalışma sıcaklığı

-40℃ ~+60℃

Depolama sıcaklığı

-40℃ ~+85℃

Üretim alanı

Şirket faaliyetleri

1. Zengin Ürün Firmamız Çin'in en büyük toptan pazarında yer almaktadır.İhtiyacınız olan herhangi bir ürün bana ürün resimleri veya modelleri ile gönderilebilir.Size en kısa sürede en düşük teklifi vereceğim ve ardından ürünü satın almanız için mağazaya koyacağım. 2.Kalite Güvencesi Mağazada satılan tüm ürünler orijinaldir, lütfen satın aldığınızdan emin olun!Ürün hakkında herhangi bir sorunuz varsa, www.celikparkavm.com.tr lütfen bize ulaşın ve biz 12 saat içinde size cevap verecektir! 3.Servis Garantisi Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız, lütfen bize olumlu geribildirim bırakın ve ayrıca 5 puan geri bildirim alacaksınız. 4. Nakliye Garantisi Paket bilgileri geriye doğru izlenebilir.60 gün sonra paketi almadıysanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz ve size tam olarak geri ödeme yapacağız.

Özellikler

  • Tip: El Aleti Parçaları
  • İlgili ürünler