ROLECOS Oyun LOL Cosplay KDA Seraphine Kostüm KDA Tüm Out Seraphine Seksi Cosplay Kostüm Etek Kıyafet Prop Tam Set

0

SKU: w7130

Etiketler: seraphine cosplay ssr, seraphine takı, lüks lol cosplay, seraphine cosplay peruk, lol seraphina kostümlü oyun, seraphine peruk, peruk seraphine kd, seraphine ceket, ultraman kadın cosplay, lol jayce kostümlü oyun.

₺879.16

Detaylar

Renk: Monitörünüzde görünen renk, farklı nedenlerden dolayı resimlerin orijinal renginden farklı olabilir.

monitör ayarları.

Boyutu: bizim boyut tablosunu kontrol edin ve satın almadan önce boyutunu belirlemek için nasıl, ve tüm boyutları lütfen unutmayın

belki eller tarafından ölçülen nedeniyle 1-3 cm fark hatası var .Hangi boyutu seçeceğinizi bilmiyorsanız, lütfen

bize ulaşın, size yardımcı olacağız.Boyutu seçerseniz ve size uymuyorsa, sorumlu değiliz.

Paket içeriği: resim olarak

Çünkü adı: LOL KDA tüm dışarı Seraphine

Boyut:

Rolecos dünyada profesyonel bir kostüm markasıdır,Çin'in Zhejiang Eyaletinin Türük şehrinde bulunan 2001'den beri fabrika bulduk .

Biz ana ürünler: Cosplay / Retro Tarzı / Cadılar Bayramı / Noel Kostümleri, vb .

Ayrıca OEM ve ODM siparişlerini de memnuniyetle karşılıyoruz.Resimleriniz veya örnekleriniz varsa, bunları bize gönderebilirsiniz.Spesifikasyonlarınıza ve gereksinimlerinize göre ürünler üreteceğiz.

İşbirliğinizi dört gözle bekliyoruz .

SSS

S: Boyut uygun değilse nasıl başa çıkılır ?

C: Önce lütfen bizimle iletişime geçin ,malların iade ve değişim hizmetini veriyoruz, sizden memnun kalacağımızı garanti ediyoruz.

S: Nasıl iade veya değişim?

C: Lütfen geri gönderin,iade edilen parseli aldığımızda sizi 3 gün içinde yeniden göndereceğiz.Öğeleri yeniden göndermek için size yeni takip numarası göndereceğiz .İade nakliye ücreti alıcı hesabına aittir .

S: Kalite sorunları varsa ne yapmam gerekir ?

C: Lütfen bizimle iletişime geçin ve onayladıktan sonra öğeler için bize resim gönderin,eğer bizim sorumluluğumuzsa,tazminat olarak size özel geri ödeme yapacağız .Parsel iade edildiği sürece tam geri ödeme mevcuttur

​ S: Öğelerim için neden ek gümrük vergisi ödemem gerekiyor?

C: Belirli durumlarda, bazı ülkeler diğer ülkelerden satın almak için gümrük vergileri talep edebilir.lütfen alıcının ülkesinin Gümrük Vergisinden sorumlu olması gerektiğini unutmayın.Size yardımcı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz Canım ,ama bundan sorumlu değiliz ,anlayışınız için teşekkürler .S: Öğelerimi ne zaman alabilirim?

A: özelleştirilmiş bir ürün için, işlem süresi yaklaşık 7-15 gün, normal bir boyut ödeme bittikten sonra 1-3 gün içinde gönderilebilir .taşıma süresi gelince,ekspres teslimat yoluyla 4-7 güne mal olacak .Çin Post'un yaklaşık 15-35 güne ihtiyacı var (Brezilya, Rusya, Şili, Kolombiya ve uzak ülkelere ek olarak).

Geri bildirim

Sevgili alıcı, sipariş aldığınızda :

1.Onları beğendiyseniz, lütfen bize 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın !!

2.Onlardan memnun değilseniz,olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin ve lütfen bir anlaşmazlık açmayın .Sorunları çözeceğiz, lütfen size hizmet etme fırsatı verin, size iyi bir satın alma deneyimi sunun .

Özellikler

  • Bileşenler: Üstlük, Etekler, Elbiseler
  • Özel Kullanım: Kostümler
  • Cinsiyet: kadınlar
  • Öğe Türü: Ayarlıyor
  • Oyun Adı: LOL
  • Kaynak türü: oyun
  • Karakterler: Serafin
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: PU Deri
  • Model Numarası: GC813
  • İlgili ürünler