Bacaz 3D Duvar Kağıdı Güneydoğu Asya Tropikal Yağmur Ormanları Muz Yaprağı Fotoğraf Arka Plan Duvar Resimleri El boya Duvar Kağıdı Modern

0

SKU: w7374

Etiketler: çıkarılabilir mozaik duvar kağıdı, terlik yeşil yapraklar, yapışkan mozaik duvar kağıdı, shaker yağmur ormanları, duvar sticker gül yaprakları, folyo palmiye ağacı, duvar kağıdı tropikal yeşil, perdeler tropikal orman, pantolon yağmur ormanları, viking 3d duvar kağıdı.

₺413.76 ₺227.57

Detaylar

Ülkenizde distribütör olmak istiyorsanız, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

(1) Bize dikkat etmeyi unutmayın

detay duvar boyutunuz: genişlik ve

yükseklik. (2) Biz herhangi bir boyut yapabilirsiniz, duvar boyutuna göre özelleştirilmiş, lütfen sipariş aşağıdaki hesaplama yöntemine bakın: 1 miktar = 1 metrekare, sipariş miktarı = genişlik (m) * yükseklik (m) (örneğin: duvar boyutunuz: 3.5 m yükseklik* 2.7 m genişlik = 9.45 metrekare, bu yüzden 10 adet satın almalısınız).

(3) Sadece 1 miktar satın alırsanız, biz boyutu tarafından göndereceğiz: 70 cm x 140 cm, biliyorum lütfen.

(4) Duvar resmi duvar kağıdı kendinden yapışkanlı değildir, bu nedenle yerel nalburdan duvar kağıdı tutkalı macunu satın almanız gerekir.

(5) Farklı malzemeler farklı görünümler(efektler) olacaktır.

(5) Kaç adet alacaksınız genişlik boyutunuza göre:

(6) Nasıl kurulur(sizin için en iyisini keseceğiz, bu yüzden kurulumu çok kolaydır):

İade: Arızalı bir ürün aldıysanız, müşterinin yeni bir ürün için iade veya değişim talebinde bulunmak için alındığı tarihten itibaren 3 güne kadar süresi vardır. one.In yanlış bir öğe aldıysanız, öğeler orijinal ve kullanılmamış durumda iade edilmeli ve ayrıca orijinal kutusunda ve ambalajında olmalıdır.Fikir değişikliği nedeniyle geri ödemelere veya değişimlere izin vermiyoruz.Lütfen teklif vermeden önce kılavuz olarak verilen tüm açıklamaları okuyun.Doğru öğeyi gönderdiğimizden emin olmak için her adım atılmış olsa da, farklı öğeler aldığınızda durum olacaktır. description.In böyle bir durumda, durumu düzeltebilmemiz için derhal bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.Memnuniyetiniz bizim için önemlidir ve işinize değer veriyoruz.Müşteri tatmin edici: Satın almadan önce ve sonra her zaman bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin; %100 % müşteri memnuniyetinize bağlıyız.Taahhüdümüzü üstün hizmet, %100 tam para iadesi ve müşteri memnuniyeti garantisi ile destekliyoruz.Güvenle Teklif Verin!Lütfen dikkat: Siparişinizi ithalat üzerine vergiden muaf veya daha düşük vergi ile almanızı sağlamak için , herhangi bir ithalat ücreti alıcının sorumluluğundaysa ,daha düşük bir değere sahip bir hediye olarak ilan edeceğiz.

Ürünü beğendiyseniz, ancak bunları mağazamızda bulamadıysanız, lütfen endişelenmeyin .Çünkü henüz web sitesinde listelenmemiş birçok ürünüm var .Size en iyi hizmeti vereceğim, ürünlerimiz doğrudan çin fabrikasından geliyor. 100 % Kaliteli!En düşük fiyat.Size kataloğu gönderebiliriz, böylece web sitenizde satış yapabilirsiniz ve ürünleri doğrudan müşterilerinize göndermenize yardımcı oluruz.

1. Alıcı: Merhaba satıcı, paketimi almadım, neler oluyor ?Neden takip numarasını takip edemiyorsunuz?Geçersiz mi?Satıcı: merhaba arkadaşım, gönderiye gönderdik, belki bazı çalışma süreçleri yapmak zorundalar.Ve bilgileri yüklemedim. 2. Alıcı: Merhaba satıcı, paketim gümrükte sıkışmıştı, bana bırakmadılar, alamıyorum, Şimdi bir anlaşmazlık açmam gerekiyor.Satıcı: Üzgünüz, gümrüklerdeki tüm ekstra vergiler alıcının sorumluluğundadır, yapabileceğimiz tek şey , alıcının vergiden kaçınmasına izin vermek için elimizden gelenin en iyisini yapmaktır, pakette düşük fiyatı işaretleyeceğiz ve hediye olarak göndereceğiz.Hakkımızda:

Özellikler

  • Tip: Vinil Duvar Kağıtları
  • Tarz: Pastoral Tarzı
  • Kullanım: Hanehalkı, Yönetim, Ticaret, eğlence
  • Malzeme: İpek duvar kağıdı, 8D İpek Malzeme
  • Kullanmak: oturma odası, Yatak Odası
  • Model Numarası: A20180803008'nın sohbeti
  • Özellik: Çevre Dostu, Ekstra Kalın, 3D, Küf Dayanıklı, Formaldehit içermez, Suya Dayanıklı
  • Marka Adı: Bacaz'ın
  • Yüzey İşleme: Kabartmalı
  • Desen: Yaprak
  • Yıkanabilir: su geçirmez / dayanıklı / canlı / gerçek
  • Vinil Duvar Kağıdı Türü: Kağıt Arka Vinil Duvar Kağıtları
  • Boyut: do remember to leave detial size to us
  • İşlev: Kalıp Geçirmez, su geçirmez, Ses geçirmez, Ses Emici, Ateşe dayanıklı, Anti-statik, Nem Geçirmez, Duman Geçirmez, Isı yalıtımı
  • fiyat: fiyat gösterisi metrekare başına içindir
  • Şarj Ünitesi: Usd / Rulo
  • İlgili ürünler