Araba Geçici Park Kartı Telefon Numarası Kart Plaka Telefon Numarası Tutucu Park çarpma sensörü şekillendirici Aksesuarları

0

SKU: w7617

Etiketler: pantolon otomobil, otomobil vana, otomobil takometreleri, otomobil karbüratör, otomobil halıları, captiva otomobil, vinç otomobil, mavi otomobil, kol düğmeleri otomobil, murano otomobil.

₺116.07 ₺52.18

Detaylar

Özellikler:

*100 % brand new ve yüksek kalite

*Yüksek kaliteli malzemeden yapılmış, dayanıklı ve kullanımı pratik

* Numarayı değiştirmek için basın:Tek bir basışla, numaranın görüntüsünü değiştirebilir ve gizleyebilirsiniz, bu da sahibinin gizliliğini koruyabilir.

*ABS çevre koruma malzemesi: ABS çevre koruma malzemelerinin kullanımı, yapısal stabilite, güneşe dayanıklı yüksek sıcaklık, dayanıklı, kolayca deforme olmaz.

* Zarif ve kompakt: Çok hassas ve harika, küçük gövde, görüş hattını engellemez; pürüzsüz vücut şekli ve güzel yay ve arabanızla rastgele eşleşme.

* Çekmece numarası plaka tasarımı: manyetik numara etiketleri, kendi cep telefonu numaranızı özgürce oluşturabilirsiniz.

Belirleme:

* Tip: Geçici Park Kartları

*Malzeme: PC + ABS

* Renk: Siyah, beyaz

* Miktar: 1 Adet

*Boyut: 13*3.5*2.5 cm

Paket şunlardır:

1 * Geçici park kartı

Not:

1. Öğenin gerçek rengi, monitörünüzün parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktörün neden olduğu web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

2. Lütfen veriler için hafif manuel ölçüm sapmasına izin verin.

Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
  • İlgili ürünler