Işık ve Standlı Büyüteç, Eller Serbest El 6X 25X Led ışıklı ayarlanabilir katlanır büyüteç

0

SKU: w8111

Etiketler: Bardak, takı için magnfying cam, ışık ile magnyfing cam, büyüteç, magnyfying cam.

₺287.80 ₺227.39

Detaylar

Işık ve Standlı Büyüteç, Eller Serbest El 6X 25X Led ışıklı ayarlanabilir katlanır büyüteç

AYARLANABİLİR 3 modlu ışıklar: Bu büyüteç 3 modlu ışıkları destekler: 6X lens için 5 LED ışık; 25X lens için 1 LED ışık; 2 UV ışık dedektörü lambası.5 Parlama önleyici LED ışığı ve 2 UV ışığı kenara eşit olarak dağıtılır, bu da görsel alanın aydınlatılmasını daha eşit hale getirir.Başka bir 1 LED ışığı ikincil büyütecin yanındadır, ikincil lensin gözlem etkisini artırır.Başkalarını rahatsız etmeden düşük ışıkta veya geceleri her şeyi kolaylıkla görüntüleyebilirsiniz.

6X 25X net görüşlü BÜYÜTME: Premium optik sınıf 6X ve 25X büyütme lensi, net bir distorsiyonsuz görüntü ve ömür boyu kullanım sağlar.Çizilmeye karşı dayanıklı, kristal berraklığında lens, sanat eserleri, el sanatları projeleri, çocuk bilimi, ince baskı okuma ve diğer görev veya hobi gibi çok amaçlı kullanım için tasarlanmıştır, özellikle maküler dejenerasyonu veya uzak görüşlülüğü olan kişiler için yararlıdır./feyopi.

EL BÜYÜTEÇ İLE STANDI: Bu katlanır Büyüteç ışık standı benzersiz bir tasarım benimser bracket.it elde taşınabilir veya durabilirsiniz, gözlem için elinizde tutabilirsiniz, Ayrıca bir nesneye odaklanmak için ellerinizi serbest bırakmak istediğinizde braketi açabilirsiniz.Büyüteç lensinin konumu, açının serbestçe değiştirilebilmesini sağlamak için ayarlanabilir.

İKİ farklı GÜÇ kaynağı: 3*AAA 1,5 V pil (dahil değildir) veya ücretsiz ve şarj edilebilir bir USB kablosuyla çalışır, evde veya dışarıda olduğunuzda kullanmak için çok uygundur.

BAZ cetvel standı: Bu katlanır büyüteç ışık standı tabanı, nesnenin boyutunu çok ölçebilen bir cetvele sahiptir well.It çok yönlü, yaşlılar ve çocuklar için mükemmel bir hediye, kitaplarda, dergilerde, gazetelerde, nakışlarda, mücevher tasarımında, el sanatları incelemesinde,iğne işlerinde ince baskıları görüntülemek için mükemmel, dikiş, tamir elektronik, antika, minyatür gravür, vb veya profesyonel kullanım.

Renk: Gümüş

Malzeme: ABS

Boyut: 215x95x26mm

Paket içeriği:

1 * büyüteç

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Sertifika: hiçbiri
  • Marka Adı: GX.Difüzör
  • İlgili ürünler