LED ışık yayan diyot 5mm beyaz saç kırmızı vurgulamak kısa ayak 5mm yüksek kırmızı f5 kırmızı 5mm kırmızı LED

0

SKU: w84732

Etiketler: walgreens kt bandı, yakut 18 kt altın, kt bandı nasıl uygulanır, nasıl restick kt bant, led kt zx10r, 25 kt yüzük, thera bant kt bant, kt bandı ne zaman, kt lcd3u led, altın zincir 14 kt.

₺564.99

Detaylar

Sıralı LED 3mm kırmızı ışık, sisli kızıl saç, kırmızı vurgu, 3mm karşı elektrot kırmızı ışık, çevre koruma pozitif Sıralı LED 3mm kırmızı ışık, sisli kızıl saç, kırmızı vurgu, 3mm karşı elektrot kırmızı ışık, çevre koruma pozitif

Firmamız diğer dünyaca ünlü markaları tedarik etmektedir!Yükleme sayısı sınırlı olduğundan, daha fazla markaya ihtiyacınız varsa lütfen bizimle iletişime geçin.Size daha profesyonel hizmetler sunacağız. ​Bu ürünün posta paketi küresel bir ücretsiz gönderim hizmetidir.Acilen ihtiyacınız varsa, DHL gibi global express'i seçebilirsiniz.Bunlar bedava değil. ​Çin'de çalışma saatleri içinde, sipariş almak ve ödeme sonra, ben 24 saat içinde size paket göndereceğiz.Tatiller ertelendi.İçin teşekkür ederim coming.At size hizmet etmek için her zaman, daha fazla ve miktar için bize danışmaya hoş geldiniz.

Özellikler

  • Model Numarası: KT-0805 zümrüt yeşili
  • Sertifika: RoHS
  • Öğe Türü: top
  • Kaynak: Anakara Çin
  • İlgili ürünler