Sıcak Orijinal Fabrika Klitoris Masaj Yetişkin Değnek Vibratör Seks Oyuncak Kadın Uzaktan Kumanda Sybian Seks Makinesi

0

SKU: w8581

Etiketler: değnek vibratörler.

₺885.93

Detaylar

Şartname Ürün değeri Menşe Yeri Çin Menşei Guangdong Model Numarası S078-2 Tip seks oyuncak vibratör Marka adı S-HANDE Malzeme Yumuşak silikon Adı seks vibratör Renk macenta/mor Boyut 184mm*73mm *46mm Fonksiyon 9 mod titreşim,9 mod emme Şarj Süresi 2.5 saat Çalışma süresi 1-1. 5 saat Gürültü Su geçirmez IPX7 Malzeme Tıbbi silikon + ABS

Bir ürün satın aldığınızda, fiyat sadece bir yönüdür.Sizin için uygun olanı satın alabilirsiniz ve kalite garantisi en iyi seçimdir.Bu ürünle birlikte verilen hediyeler kullanımınızı daha iyi ve daha güvenli hale getirebilir

Satış sonrası hakkında

Ambalaj hakkında

Gizliliğinizi korumak için ürünlerinizi güvenli bir durumda göndermeyi garanti ederiz.Nakliye sırasında hasar görmemesi için ürün hava yastıkları / blister torbalarda paketlenecektir.

Garanti hakkında

Öğe açıklamaya uymuyorsa veya kusurluysa, tam bir geri ödeme yapılacaktır.

Ürünler Hakkında

Tüm ürünler %100 % yepyeni, uygulanabilir ve göndermeden önce dikkatlice kontrol edilir.

Tüm ürünler %100 güvenli ve insan vücuduna zararsız tıbbi sınıf malzemelerden yapılmıştır. (İlk açıldığında hafif bir koku almak normaldir, çünkü ürün birkaç aydır kapatılmış ve paketlenmiştir.Lütfen koku ile doğal olarak temizleyin ve kurulayın) kaybolmak üzere. )

Teslimat hakkında

Biz 3 iş günü içinde sipariş verecektir.Teslimat süreleri ülkeye göre değişir ve hava koşullarından, resmi tatillerden vb. Etkilenebilir.Siparişinizi beyan edilen süre içinde almazsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.

Ürün sorunlarıyla karşılaşırsanız ne yapmalısınız

Lütfen önce ürünü ürün kılavuzuna göre kullanın.Hala kullanılamıyorsa, lütfen zamanında müşteri hizmetlerine başvurun.Lütfen kendi isteğinizle tartışmayın.İletişimin anlaşmazlıktan çok daha iyi olduğuna inanıyoruz.

Çalışma saatleri hakkında

Zaman farklılıkları nedeniyle, iletişim gecikebilir, ancak posta bir iş günü içinde cevaplandırılacaktır.lütfen sabırla bekleyin.

Geri bildirim hakkında

Müşterilere arkadaşımız gibi davranırız.Bizimle daha fazla mutluluk ve daha az endişe ile alışveriş yapabileceğinizi umuyoruz.Desteğiniz bizim için çok önemlidir, lütfen bize beş yıldızlı geribildirim bırakmayı unutmayın.

Bizim dükkan hakkında

Şirket, 2008 yılında yetişkin ürünlerinin toptan ticareti ile uğraşmaya başladı ve yavaş yavaş Çin'in yetişkin ürünlerinde göz ardı edilemeyecek bir güce dönüştü.2014 Yılında yurtdışı toptan satış işini geliştirmeye başlayan iş istikrarlı bir şekilde büyüdü ve 2020'de yeni bir başlangıç www.celikparkavm.com.tr projesine başlayacak.Şirket, tüm ürünlerin kalite, sağlık ve güvenlik için garanti edildiğini ve satış sonrası eksiksiz olduğunu vaat ediyor

Özellikler

  • Müstehcen Resim: No
  • Parça Sayısı: Bir Birim
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Silikon
  • Öğe Türü: Dildolar
  • Cinsel Açıdan Müstehcen: No
  • İlgili ürünler