Doğal Şifa Kristal Kulesi Kırmızı Yangın Kuvars Noktası Cilalı Enerji Taşlar Değnek Çakralar İçin Reiki Ev Dekorasyon

0

SKU: w79515

Etiketler: enerji kristalleri kolye, enerji kristal halhal, enerji taşları güneş gözlüğü, schneider enerji sayacı, nasıl kristal enerji, kristal kaseler enerji, ems enerji ölçer, sihirli kristal enerji, enerji sayacı şirketi, enerji sayacı analizi.

₺283.59

Detaylar

1.Doğal taş nedeniyle içinde başka mineraller,küçük çukurlar veya yarıklar olabilir.Resme benzer bir tane alacaksınız. 2.ürünlerin farklı partileri nedeniyle boyut ve rengin biraz yanlış olabileceğini lütfen unutmayın, anlayabileceğinizi umuyoruz.teşekkürler

Not: Doğal taşlar boyut, şekil, renk ve desende biraz değişecektir Doğal kristaller de farklı ışıklar altında biraz farklı renklere sahiptir

SSS

S: Sıkça Sorulan Soru

C: Yukarıdaki sorunun cevabı.

S: Sıkça Sorulan Soru

C: Yukarıdaki sorunun cevabı.

S: Sıkça Sorulan Soru

C: Yukarıdaki sorunun cevabı.

OEM hizmeti sunuyoruz, müşterilerin çizimleri sıcak karşılanıyor.Satış sonrası servis Müşterilerin açıklamasına göre üretim yapıyoruz, üretim örneğini onayladıktan sonra malları müşteriye gönderiyoruz. 24 saat çevrimiçi - - - Sorularınız 24 saat içinde cevaplandırılacaktır.

Ambalaj ve Nakliye Ambalaj yöntemleri: Kabarcık kağıt içinde ve sert oluklu kraft torba, kutu veya tahta sandık dışında; veya müşterilerin ihtiyaçlarına göre Mal ağırlığı 2 kg'dan az ise, Epacket veya Çin post air mail ile göndeririz.Malların ağırlığı 2 kg'dan fazlaysa, UPS veya JCEX ile göndeririz. Ayrıca ücretsizdir.

Kuruluş ve geliştirme zaman çizelgeleri, kilometre taşları vb.Dahil olmak üzere marka hikayenizi açıklayın.

Özellikler

  • Tarz: feng shui'nin
  • Bölgesel Özellik: Çin
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: KRİSTAL
  • Tema: MASKOT
  • İlgili ürünler