6 adet Titanyum Kaplamalı Cam matkap uçları seti 4 Kesim Kenarları Çapraz Mızrak Kafası Matkap Seramik Beton Delik Açıcı Üçgen matkap aleti

0

SKU: w10295

Etiketler: seramik ölçü aleti, pembe seramik alet, sondaj seramik su, titanyum kısa matkap uçları, titanyum kaplı matkap ucu musluğu, alet seramik fımo, kaya delme aleti, seramik alet porselen, hss kalay kaplı matkap uçları, titanyum nokta matkap uçları.

₺590.80 ₺224.46

Detaylar

Tanım:

*Yüksek kaliteli çimentolu karbürden yapılmıştır.İyi performans, sizin için temiz ve doğru delikler açar.Çalışması çok kolay olan bir dizi cam matkap.

*Küçük insizyon direnci,sabit delme özelliği, hızlı hız, sınırı kırmamak.Düzgün, pürüzsüz, kırık kenar yok, titreme fenomeni yok, kolayca yontun.

* Profesyonel cam ve fayans matkap uçları, seramik karo, mermer, porselen, ayna ve camlarda düzgün ve doğru delme sağlar.Çapraz uç tasarımı kopmayı azaltır ve uç, daha uzun bit ömrü için bir karbür uca sahiptir.

* Dikkatli Olun: Aşırı ısınmalarını önlemek için malzemelere kesim veya delme sırasında su eklemeyi unutmayın.

*Geniş Uyum: Genel elektrikli el matkabı, tezgah matkabı, darbeli matkap vb.Makine matkap kelepçesi aralığı 10 mm ve üzerindedir.

Belirleme:

* adı: Matkap ucu

* renk: gümüş + altın

*Boyut: Sap çapı:3.1 mm, 4.0 mm, 4.3 mm, 5.3 mm, 6.9 mm, 7.7 mm

* Kesici çapı: 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm,12mm

* Toplam uzunluk: 65mm, 69mm, 72mm, 77mm, 81mm, 85mm

Paket içeriği:

6 x Matkap ucu

Not:

1. Öğenin gerçek rengi, monitörünüzün parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktörün neden olduğu web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

2. Lütfen veriler için hafif manuel ölçüm sapmasına izin verin.

Özellikler

  • Sertifika: hiçbiri
  • Tip: Diğer
  • Marka Adı: NEWONE
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kendin Yap Malzemeleri: Metal işleme
  • İlgili ürünler