Kuantum Büyümeye Yol Açtı bar ışığı Kurulu Tam Spektrum 100W COB LED Bitkiler Büyüyen iç mekan lambası Çadır Seralar Topraksız Bitki

0

SKU: w1477

Etiketler: CREE CXB3590, ışık büyümek, led lamba 100w, Çadır büyümek, açık büyüyen ışıklar su geçirmez.

₺2 145.72 ₺1 695.15

Detaylar

Büyümeye Yol Açtı bar ışığı Kuantum Kurulu Tam Spektrum 100W LED Bitkiler Büyüyen Lamba Papatya Zinciri İle Kapalı Hidroponik sera bitkisi Büyüme

Özellikler:

【Tam spektrumlu LED grow light】 Büyüme lambası,çeşitli büyüme aşamalarında çeşitli iç mekan bitkileri için uygun olan 80 adet beyaz ışık,70 adet kırmızı ışık ve 10 adet mavi ışık içerir!

【Papatya Zinciri Tasarımı】 Tam spektrumlu led grow light'ın soketi papatya zinciri işlevi için tasarlanmıştır, güç kablosu güç ve papatya zinciri için iki kez kullanılabilir, büyüyen işlemi ve yönetimi basitleştirmek için mükemmeldir, birden fazla güç şeridi kullanmaktan kaçının ve dağınık kademeli teller, daha fazla led grow bağlayabilirsiniz sadece bir duvar prizi kullanırken yanar.

【Çift Anahtar Tasarımı】 Lambanın arkasında iki kontrol anahtarı vardır.Bitki büyümesini ve çiçeklenmesini teşvik etmek için anahtarı bitkinin büyüme durumuna göre kontrol edebilirsiniz.

【Fan yok, gürültü yok】 Bu bitki ışığının fanı yok, gürültüsü yok, çok sessiz ve çalışırken sizi rahatsız etmiyor.Alüminyum alaşımlı kasa, yüksek ve düşük yuva tasarımı, artan ısı dağılımı alanı, bilimsel olarak ısıyı hızla dağıtır.

Belirsizler:

1. Giriş Gerilimi (V):AC120 / 230 V

2. Aydınlık:6300Lm

3. CRI (Ra>): 80

4. Çalışma Ömrü:50000hrs

5. Lamba Gövde Malzemesi: Alüminyum

6. Ürün adı: kuantum kurulu bar ışık büyümeye yol açtı

7. Kullanım: Yeşil Ev Dikimi

8. LED Miktarı:160 adet led (80 adet beyaz ışık, 70 adet kırmızı ışık ve 10 adet mavi)

9. Gerçek güç: 60 W

10. Boyutu:300mm * 120mm*100mm(11.81 inç * 4.72 inç * 3.94 inç)

11. LED markası: 2835 SMD

12. KB:1,3 kg

1.Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2.Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

3.Açık artırma kapandıktan hemen sonra ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve tekrar deneyin.Ödeme 7 gün içinde tamamlanması gerekir.

1.Biz dünya çapında gemi (bazı ülkeler ve APO/FPO bekliyoruz).

2.Öğe ödeme alındıktan sonra 2 gün içinde gönderilecektir.

3.Genellikle teslim süresi 10 ~ 60 iş günüdür.Ancak farklı ülkelerde farklı gümrük takas süresi nedeniyle, parselin normal teslim süresini etkileyecektir,bu yüzden lütfen ayakta durun.

4.DHL UPS EMS ve diğer ekspres kabul ediyoruz, teslimat yolunu değiştirmeniz gerekiyorsa, lütfen benimle iletişime geçin.

5.Nakliye maliyeti ithalat vergisi vergileri dahil değildir, gümrük vergisi, alıcı bu gümrük vergileri için reponseble gerekiyordu.

6.Eğer 45 gün içinde parsel almazsanız, en kısa sürede bizimle irtibata geçiniz, biz ilk kez bunu çözecektir.

1.Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız .İstisna yok!Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

2.Tüm iade öğeler orijinal ambalajında olmalidir ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve pozisyon.

3.Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM SONRA aliepxress işlemi iptal.Ya da bir yedek seçebilirsiniz.

4.Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün olarak değil advertiased.

arızalı ürünler için 1.12 ay üreticinin sınırlı garantisi (hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış makbuz hariç).Aksesuarlar 3 aylık bir garanti ile birlikte gelir.

2.Arızalı ürünler garanti süresi içinde (ve mümkünse orijinal ambalajında) bildirilmeli ve iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.Süresi dolmuş bir garanti ile öğeleri tamir etmiyoruz veya değiştirmiyoruz.

3.www.celikparkavm.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!

Özellikler

  • Garanti: 3 yıl
  • Gerilim: 110-240V
  • Model Numarası: CF-T-30
  • Genişlik: 4.72 inch
  • Kısılabilir olduğunu: No
  • Uzunluk: 11.81inch
  • Malzeme: Tam Spektrum 100 W
  • Özellikler: Papatya zinciri ile ışık büyümeye yol açtı
  • Gövde Malzemesi: Demir
  • Öğe Türü: Işıklar büyümek
  • Güç Kaynağı: AC
  • Marka Adı: cf büyümek
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Sertifika: CCC, ce, FCC, pse, RoHS, UL
  • İlgili ürünler