LICG Kelepçe İle LED Masa Lambası, 10 W Salıncak Kolu Masa Lambası, 3 Aydınlatma Modları, ayarlanabilir Masa Lambası Çalışma İçin, Çizim, Ofis

0

SKU: w3108

₺837.60 ₺577.99

Detaylar

[3 RENK modu ve 10 parlaklık seviyesi]: 10W masa lambası 3 renk sıcaklığına sahiptir: Sıcak ışık (3000K), Sıcak beyaz ışık (4500K) ve Beyaz ışık (6000K).Her aydınlatma modunun 10 parlaklık karartma seviyesi, toplamda 30 ışık modu vardır.

LED masa lambası her durum için mükemmeldir: Ofis, Mimar, Çalışma, Çizim, örgü, Dikiş, El Sanatları, Görevler, Tezgah vb.

[GÖZ bakımı masa lambası]: masa lambası, 32 cm'lik bir lamba kafası ve düzgün parlaklık, parlama yok, titreme yok, yumuşak ışık sağlayan yüksek verimli 80 LED boncuk ile birlikte gelir, gözleriniz için rahat ve sağlıklıdır.Parlaklık kendi ihtiyaçlarınıza göre ayarlanabilir.Kelepçe masa lambası uzun okuma, öğrenme ve çalışma için mükemmeldir.

[AYARLANABİLİR METAL KELEPÇE ve UZUN salıncak kolu]: Güçlü metal kelepçe, 2,3 inç/6,0 cm'ye kadar masa üstünü destekleyebilir ve mimar masa lambasını güvenli bir şekilde yerinde tutar.salıncak kolu masa lambası üç eksenli bir tasarıma sahiptir, Kişisel ihtiyacınıza göre açıyı, konumu, ışık yönünü serbestçe ayarlayabilirsiniz.

[USB POWERED & BELLEK FUCTİON]: LED masa lambası, lambaya güç sağlamak için USB kablosunu mevcut herhangi bir USB güç bağlantı noktasına(dizüstü/masaüstü/güç bankası) takmak da kolay olabilir.Hafıza fonksiyonu sayesinde, bir dahaki sefere LED masa lambasını açtığınızda, ayarlanan son parlaklık / renk modunu otomatik olarak hatırlayacaktır.

renk: beyaz

Malzeme: metal

Paket içeriği:

1x10 W Masa Lambası

1 x Metal Kelepçe

1 x USB adaptörü

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Özellikler

  • Sertifika: hiçbiri
  • Ampuller Dahil mi: Evet
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: YENİLEME EVİ
  • İlgili ürünler